Halaman

Rezeki Awal Ramadhan - Tempahan Shawl Borong

Asha Lya | Jun 13, 2016 | 15Komen | >
Assalamualaikum


Alhamdulillah alhamdulillah syukran jazilan atas rezki dariNya.
Sebenarnya bisnis tudung Lya ini di buat secara sambilan jak, memandangkan permintaan n sambutan yang amat menggalakkan dari rakan2 maka Lya teruskan. Harga tudung yang Lya jual pun tak ada la mahal mana, semua bawah RM20 hinggit. Kualiti kain Lya guna kain jenis heavy chiffon georggete.

Awal Ramadhan, ada insan yang sudi nak beli borong tudung buatan Lya.
Antara pilihannya instant shawl double loop n instant shawl.
Beli borong mestila ada diskaun, soal harga tak adalah Lya bekira sangat.
Customer puas hati kita pun senang hati.



Warna-warni beraneka tudung



Sempena bulan Ramadhan ni, mudahan kita semua di murahkan rezki Insyallah Amin. 


Wassalam

Terima Kasih

Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!

Asha Lya | Jun 11, 2016 | 4Komen | >
Assalamualaikum


Salam Ramadhan. Untung kalau dapat kad raya lagi2 dari rakan blogger. Wahh nostalgia gitu.




Klik banner


Wassalam


Terima Kasih

Sebahagian Tempahan Baju Raya Pelanggan

Asha Lya | Jun 08, 2016 | 17Komen | >
Assalamualaikum



Holla selamat menjalani ibadah puasa buat semua umat Islam.
On off jak online blog ni maklumla lagi2 sibuk dengan tempahan raya.
Bergelumang dengan kain jakla. Alhamdulillah rezeki tu sentiasa ada, kena selalu besyukur. Barula rezki tu di murahkan insyallah. Sehingga kini ada masih pelanggan yang bertanya masih terima tempahan baju. Bukan tak nak terima tapi Lya buat setakat mana yang termampu jak. Lagipun suda bulan puasa takut tak sempat plak siapkan. Nanti pelanggan busing baju tak siap kan jadi satu hal plak di viralkan hhaha., palis palis jauh.



Ini sebahagian tempahan yang berjaya disiapkan, suda hantar pun dekat empunya baju. 






Kurung moden kain kipas belakang




Dress pleat n kurung tradisional





Kurung peplum kain A cut





Kurung moden kain kipas belakang




Jubah moden n kurung moden



Wassalam



Terima Kasih

Salam Ramadhan Al-Mubarak

Asha Lya | Jun 06, 2016 | 8Komen | >
Assalamualaikum



Lama tak bersiaran, tup tup Ramadhan suda tiba. 
Tahun kedua berpuasa bersama keluarga kecil kami.
Alhamdulillah masih diberi nafas untuk menjalani ibadah puasa pada tahun ini. Insyallah mudahan di berkati olehNya.





Kredit google



Di kesempatan ini Lya mohon sepuluh jari mohon ampun dan maaf andai pernah terkasar bahasa tanpa di sengaja. 
Maklumla kita bukan insan yang sempurna.
Mudahan smuanya di permudahkan urusan kita insyallah.



Wassalam


Terima Kasih

Serunding Daging

Asha Lya | Jun 01, 2016 | 9Komen | >
Assalamualaikum

Sebenarnya lama suda teringin nak makan serunding.
Nak membuatnya mungkin tidakla pandai, memang tak pernah pun Lya buat serunding sendiri. Jadi kita order jak la kat fb, senang, cpt n mudah janji ada ongkosnya. 






Serunding Daging import made from Kelantan


Lya memang suka sangat makan serunding, enak d makan bersama bubur ayam. So far so good, Lya bagi ☆☆☆☆☆ 5 bintang. 
Memang super sedappp.



Wassalam

Terima Kasih

AHAD, 5 JUN 2016 Bloglist JUN-OGOS 2016 Blog Cinta Itu Indah

Asha Lya | Jun 01, 2016 | 6Komen | >
Assalamualaikum



Kesempatan pagi ni jom join segmen mudah dari blogger Syamimie.
Just klik banner jak ya.





Wassalam

Terima Kasih

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign