Halaman

Prihatinnya Nuffnang

Asha Lya | April 02, 2014 | 38Komen | >
Assalamualaikum


Ini bukan entri nak menunjuk.Just Lya
nak sematkan kat dalam blog sebagai kenangan.
Esok-esok lusa bila rindu boleh gak belek-belek semula.


Lya tak sangka begini jadinya.
 Hampir 8 bulan akhirnya kini dapat semua full star  :)
Alhamdulillah akhirnya penantian nak ..



 Terima kasih banyak nuffnang.
Blog cipisan antara beribu-ribu blog nie mendapat
perhatian juga yer  :)


Mood : Terharu

Terima Kasih

38 ulasan:

  1. waaa. shine like a diamond gitu kan :)
    PG tak pernah dapat lagi. and till hari ni, tak cek lagi bintang di hati tu. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. lya pun baru perasaan nie :)..selalu tgk cpuv ja :D

      Padam
  2. tahniah lya, akak tumpang happy untuk lya...

    BalasPadam
  3. heee...nana pun dapat all 5 star..:)

    BalasPadam
  4. uiks kat mn boleh nmpk benda tu? hahaha.x perasan pn selama ni

    BalasPadam
  5. jrg check bintang nuff tue,,klw buka godek2 earnings je

    BalasPadam
  6. yeay! nanti nak klik iklan banyak-banyak lagi..ehehehe

    BalasPadam
  7. tahniah ye..bukan senang nak berjaya kan>..akak pun tak dapat gini tau..heheh

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah.. Tahniah Lya.. :) :)

    BalasPadam
  9. wahhhh.. bestnya dapat all stars..
    yus tak pernah pun dapat semua..
    bestnyaa.. :DD

    BalasPadam
  10. akak tak penuh lagi lah dik..hihi...
    ada dua lagi tu...hihi

    BalasPadam
  11. tahniah lya.. akak tak penuh lagi 1.. hehe.. :D

    BalasPadam
  12. wahh saya baru 3 bintang uu tahniah !

    BalasPadam
  13. terbaiklah... fiza pun dah lama tak jenguk bintang tu.. tapi rasanya tak penuh mcm lya nie.. tahniah..

    BalasPadam
  14. beznye lya..yumida part iklan leaderboard tu kurang 1 bintang. hihi...alhamdulillah..rezeki buat lya...

    BalasPadam
  15. tahniah asya ^^ singgah BW sini juga !! lama tk BW..heee

    BalasPadam
  16. waaa lya rajin update blog,, sy malas haha...bestkan nuffnang hehe

    BalasPadam
  17. waawaaa..
    hebat!^_^
    miza tak dapat pun full...tskk!

    BalasPadam
  18. woowww...dah full stars..
    kalau cik selalu buka nuggnang cek earning jak...kikikiki

    BalasPadam
  19. Xpena cek.. nak cek laa pasni.. hahah

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign