Halaman

SRK Akan Penggal Kepala Anak Lelakinya Jika Menyakiti Hati Wanita

Asha Lya | Januari 20, 2017 | 3Komen | >
Assalamualaikum



Pelakon terkenal Bollywood, Shah Rukh Khan (SRK) memberi amaran untuk memenggal kepala kedua-dua anak lelakinya, Aryan Khan dan Abram Khan jika mereka menyakiti hati wanita.

Dalam satu temubual, SRK menegaskan yang kaum wanita harus dipandang dengan penuh rasa hormat dan bukanlah kaum yang boleh dipermainkan.

“Jika Aryan dan Abram menyakiti hati wanita, saya sendiri akan memenggal kepala mereka. Setiap lelaki harus memandang tinggi kepada kaum wanita. Kaum wanita harus dihargai,” kata SRK.

Mendirikan perkahwinan dengan Gauri Khan pada 1991, SRK turut mempunyai seorang lagi anak perempuan yang bernama Suhana Khan.

Dalam perkembangan terbaru, SRK kini muncul dalam filem terbaru yang berjudul Raees bersama aktres terkenal Pakistan, Mahira Khan.

Sumber: Times of India

Terima Kasih

Rezeki Sayur Nangka Masak Lemak & Udang Bakar

Asha Lya | Januari 19, 2017 | 5Komen | >
Assalamualaikum



Hii lama tak bersiaran kesibukan dengan dunia jahitan, tenggelam timbul jak di blog. Nak bw ke blog sahabat pun tak menyempat lagi.
Alhamdulillah rezki pemberian dari jiran tetangga, suda lama tak makan sayur nangka masak lemak ni. Nyum nyum sedapnya di tambah lagi dengan udang bakar perhhh sedapnya. Mudahan murah rezki si pemberi amin.





P/s : Tengah menghitung hari huhu, cepatla wahai masa berlalu.




Wassalam

Terima Kasih

" GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017"

Asha Lya | Januari 19, 2017 | 2Komen | >
Assalamualaikum..



Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sama dengan pembaca blog ini. Selain itu giveaway ini juga untuk memperkenalkan produk Chia Seed  SlimmTreats selaku penaja utama giveaway ini. Dengan ini dijemput untuk pembaca semua turut sama memeriahkan GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017 yang  menawarkan beberapa hadiah menarik untuk pembaca semua.






Senarai Hadiah 

Wang Tunai RM50 x 5 pemenang

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang

Wang Tunai Rm10 x 2 pemenang


1 Pek Slimmtreats Chia Seeds Bernilai RM20  X 10 pemenang.


Syarat-syarat penyertaan:

1-Mestilah warna negara Malaysia yang mempunyai blog .

2-Buat satu entry dengan  Tajuk Giveaway " GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017" ..

3- Like dan Follow penaja di bawah :- (ikut je la apa yang korang ada..fb, Ig, blog dsb)

Slimmtreats:
http://www.slimmtreats.com
http://www.facebook.com/slimmtreats (like page -optional)

Nora Misnan:
http://Kongsibersamanora.blogspot.com
Http://www.facebook.com/kongsibersamanora
(follow blog +like page)

Jamil Hashim:
http://belogsjm.blogspot.my  (Follow blog & G+)

Nadiah Hanum:
http://nadiah245.blogspot.com
Instagram.com/nadiah_ciknad/ (Follow blog & IG)

Aida Hanafiah: 
http://www.adianiez.com (follow blog )


**Doakan semoga semua penaja dilimpahkan rezeki dan terus berjaya.

4- Copy & paste code  ke html post blog

Jangan lupa share entry give away korang di facebook (jika ada).Tarikh tutup penyertaan adalah pada 6-2-2017 jam  12 malam..Pemenang akan di pilih melalui random dan hanya bagi yang memenuhi syarat-syarat penyertaan,.

Semoga Berjaya semua..


sekian..

Terima Kasih

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign