Halaman

Sebahagian Hasil Tempahan Jahitan Zalya D'Hijab

Asha Lya | Ogos 08, 2016 | 9Komen | >
Assalamualaikum



Alhamdulillah sekian lama tak bersiaran akhirnya hari ni
diberi sedikit semangat nak update blog yang suda sekian lama terbengkalai.
Kesibukan yang makin hari makin bertambah yang tak pasti bila ada masanya yang tak sibuk, syukur alhamdulillah rezki dalam bidang jahitan makin melebar dan Zalya D'Hijab makin di kenali. Tapi tak ada la sefemes macam retis gitu.



Antara sebahagian hasil jahitan kerja tangan Zalya D'Hijab.
Banyak yang tak sempat nak ambik pic baju yang dah siap tuanya dah datang ambik. So ini jak yang berkesempatan Lya snap pic.
















Wassalam


Terima Kasih

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak

Asha Lya | Julai 13, 2016 | 15Komen | >
Assalamualaikum



Selamat Hari  Raya Maaf Zahir & Batin.
Lama tak besiaran di blog.
Da kesempatan ini jom support segmen mudah dari Cik Akak




Klik banner



Terima Kasih

Rezeki Awal Ramadhan - Tempahan Shawl Borong

Asha Lya | Jun 13, 2016 | 15Komen | >
Assalamualaikum


Alhamdulillah alhamdulillah syukran jazilan atas rezki dariNya.
Sebenarnya bisnis tudung Lya ini di buat secara sambilan jak, memandangkan permintaan n sambutan yang amat menggalakkan dari rakan2 maka Lya teruskan. Harga tudung yang Lya jual pun tak ada la mahal mana, semua bawah RM20 hinggit. Kualiti kain Lya guna kain jenis heavy chiffon georggete.

Awal Ramadhan, ada insan yang sudi nak beli borong tudung buatan Lya.
Antara pilihannya instant shawl double loop n instant shawl.
Beli borong mestila ada diskaun, soal harga tak adalah Lya bekira sangat.
Customer puas hati kita pun senang hati.



Warna-warni beraneka tudung



Sempena bulan Ramadhan ni, mudahan kita semua di murahkan rezki Insyallah Amin. 


Wassalam

Terima Kasih

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign