Halaman

Pantasnya Masa Berlalu

Asha Lya | November 05, 2014 | 20Komen | >

Sedar tak sedar dah tengahari dah huhh. Rasanya dalam sehari macam tak sempat ja nak jenguk blog, dapat pun sekejap2 ja tak macam dulu dah. 



Sebenarnya banyak cerita yang nak di share tapi belum berpeluang lagi. Kita simpan buat jeruk dulu la. Lagi satu lya x dapat nak upload gambar entah apa masalah dengan sd card hf lya ni. Macam2 hal. 

Rehat dulu 5S bersambung esok, nampaknya minggu ni minggu mengemas la jawabnya. Malam skit lya bw mana yang sempat. Ok byee

Wassalam

Terima Kasih

20 ulasan:

  1. tak mengapa lya...setelkan mana yang penting dulu ya

    BalasPadam
  2. Cm biase la lya...
    bt mane yg ptt dulu k...
    nnt dah ade mase..
    mesti xputus2
    Heheehh

    BalasPadam
  3. Dulukan apa yg perlu.. semoga segalanya lancar.. :)

    BalasPadam
  4. biasalah dear.. mama pun menghadapi kesibukkan.. hihi

    BalasPadam
  5. Akak pon sibuk jugak sehari dua ni huhuhu

    BalasPadam
  6. utamakan yang lebih penting dulu sis..

    BalasPadam
  7. cepat je masa berlalu..kan?/

    BalasPadam
  8. sila ler update pasal rumah baru.. mesti best kan.. hihi.. ^_^

    BalasPadam
  9. salam singgah pagi dik Lya...Alhamdulillah semoga di permudahan segalanya di tempat baru...

    BalasPadam
  10. patut lah xnmpak lya kat belog kiter ^_^ apa2 pon take care dear

    BalasPadam
  11. xpe Lya.. utamakan yang penting dulu... :)

    BalasPadam
  12. Sama la lya.. Wktu berblog x sama dh sjak ber baby ni..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign