Halaman

Suji Salju n Tart Nenas Bbwana

Asha Lya | November 10, 2015 | 10Komen | >
Assalamualaikum


Last week Lya balik kk ikut husband gi kursus. Kebetulan tu order la sekali biskut suji n tart nenas. Memang dah lama tringin nak merasa air tangan dari Blogger Bbwana ni pemilik blog "Dapur jiranku berasap". Bila tengok post kat blognya pasal biskut, kek yang wana buat aishhh buat kita trngidam nak merasa hhaha.



Lya bab buat biskut kek ni kurang. Kadang bila buat tu menjadi kadang tak menjdi. Tangan tak ada seni mempastry kot mihmih.






Serius sedap sangat biskut yang wana buat. Lepas ni nak order biskut lain la plak. Lya saja nak makan buat kudapan. Kalau time raya memang kurang rasa nak makan kuih raya ni. 



Thank wana sudi layan sebarang pertanyaan Lya. Ari tu jumpa sekejap ja dengan wana, next time boleh hangout sesama plak ya wana. Kalau ada yang nak merasa boleh la kontek2 dengan Bbwana.



Wassalam

Terima Kasih

10 ulasan:

  1. wah.. sedapnya biskut.. kak aiza suka tart nanas.. ;)

    BalasPadam
  2. kuih suji sedap!
    nak p tengok blog tu sat la..hehee

    BalasPadam
  3. bestnya kuih suji ni sedap sangat, bilalah nak merasa air tangan wana dengan kek-keknya tu kan.. :)

    BalasPadam
  4. Salam singgah sini dik lya...sedapnya...masih ada tak...hari minggu nak ke rumah lya lah...hihi

    BalasPadam
  5. husna suka tart nenas! hari tu kawan bawak p umah sewa mak dya buat, mmg husna sorang je yg dok bolot balang tu.. hahaha..

    BalasPadam
  6. Gebunya.. teringin jugaknak rasa dari air tangan kak Wana...

    BalasPadam
  7. pebret akak tart nenas tu..sedapnya

    BalasPadam
  8. Suji brunei lah nie..hihi...
    Tat nenas cik akak pernah buat ngan akak cik akak..
    Tapi tat cik akak tak suka

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign