Halaman

Tempahan Shawl Minggu Lepas

Asha Lya | Mac 10, 2016 | 11Komen | >
Assalamualaikum


Syukur alhamdulillah rezki minggu lepas memang Lya rushing siapkan tempahan jahitan pakaian n tudung. Blog pun sampai terabai seketika hhaha.
Sebenarnya Lya tak ada lagi buat promosi atau mewar2kan pasal bisnis tudung Lya ni cuma promote dekat kawan2 terdekat jak setakat ni n post di instagram.
Di sebabkan kengkangan masa yang amat2 terhad.



Pun begitu alhamdulillah memang Lya tak sangka mendapat sambutan yang hangat. Semua tudung Lya jahit sendiri, bukan beli yang pakai kodi k.
Semua handmade by Lya. Terasa kepuasan bila design n jahit sendiri.
Kualiti kain n jahitan terjamin. Nie yang sempat Lya siapkan last week, sebab minggu ni Lya banyak urusan di Kota Kinabalu.






Design : Zalya Instant Shawl Sarung
Material : Heavy Chiffon Georgette






Design : Zalya Basic Shawl
Zalya Instant Shawl
Material : Heavy Chiffon Georgette






Design : Zalya Instant Shawl Sarung
Material : Heavy Chiffon Georgette



Terima kasih buat rakan2 yang banyak bagi sokongan, yang sudi beli produk dari Lya.
Walaupun produk Lya tak adala se'Gah' macam produk artis gitu.
Insyallah berkat rajin usaha pasti mendatangkan hasilnya kan.
Jumpa lagi bye.



Wassalam

Terima Kasih

11 ulasan:

  1. alhamdulillah..rezeki..:)

    BalasPadam
  2. pelan2 kayuh Lya...nanti boleh bukak bisnes dkt semenanjung...I waiting here

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah..Tahniah...Chaiyok! Chaiyok!

    BalasPadam
  4. bestnyer..murah rezeki sis..

    BalasPadam
  5. Salam singgah sini dik lya...Alhamdulillah....semoga sentiasa di murahkan rezeki dik lya...

    BalasPadam
  6. Salam singgah sini dik lya...Alhamdulillah dan tahniah dik lya..semoga sentiasa di murahkan rezeki lagi....amin

    BalasPadam
  7. instant shawl skarang trend kan.. senang sarung je..

    BalasPadam
  8. kalau cantik hasil nyer, asha, pasti dpt sambutan.
    skang kan trend.
    moga bisnes asha terus berkembang ekk.

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign