Halaman

Rezeki Jahitan

Asha Lya | Mei 16, 2016 | 13Komen | >
Assalamualaikum


Selamat Hari Guru buat semua Cikgu2.
Pagi ni nak update sikit tempahan jahitan minggu lepas.
Kita save dekat blog, barula gambar2 ni tak hilang. Ari tu habis semua gambar2 dekat tab terdelete tanpa sengaja huhu.

Alhamdulillah, ada beberapa tempahan last week yang sempat Lya siapkan sebelum puasa menjelang tiba. 3 minggu lagi kan nak posa, bolehla relax2 sikit time puasa ni. Sempat lagi pulun siapkan tempahan jahitan.




Tempahan Basic shawl bridesmaid 10pc







Kurung Moden tangan cuff






Kurung Budak 






Dress n Kurung Pahang







Kurung peplum



Wassalam

Terima Kasih

13 ulasan:

  1. alhamdulillah..rezeki..:)

    BalasPadam
  2. Itu shawl ke..kalau bawal Lya tak buat.?.guna kain chiffon gitu jugak..sekarang ramai yang suka...(eceh..padahal saya sorang je yang suka..kot..ekekek)

    BalasPadam
  3. comellah baju budak2 tu

    jemput baca
    http://goo.gl/QuvBNp

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..Chaiyok! Chaiyok!

    BalasPadam
  5. Wah baju peplum..

    tgh nak siapkan baju raya jgk..
    tp kedemaman pula seminggu..huhu

    BalasPadam
  6. syukur alhamdulillah. murah rezeki lya :)
    for sure, confirm lya busy terima tempahan raya kan :)

    BalasPadam
  7. alhamdulillah..tak sia2 kan lya berhenti kerja..mungkin Allah nak bagi rezeki dalam jahitan...

    BalasPadam
  8. alhamdulillah..semoga terus murah rezeki lya

    BalasPadam
  9. Salam singgah sini dik lya...suka baju kurung peplum tu...siap le t ak dokoh akak update yer..
    Shawl tu kawan semua suka..puas hati dengan jahitan dik lya...InsyAllah nak tempah lagi....hihi

    BalasPadam
  10. makin melimpah rezeki kak lya ni..alhamdulillah ^_^

    BalasPadam
  11. pandai lya jahit. semua cantik2 :D

    BalasPadam
  12. cantiknya. untung ada kemahiran menjahit

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign