Halaman

Reedem T-Shirt 8 Share Kali Ke 3

Asha Lya | Januari 07, 2017 | 6Komen | >
Assalamualaikum




Reedem meredem barang percuma ni memang saya suka saya suka.
Kumpul punya kumpul tunggu punya tunggu akhirnya sampai juga sehelai t-shirt dari 8 share yang tahun lepas lagi saya reedem. Masuk ni suda 3 kali saya tebus, ada lagi tu point tak apa kita kumpul lagi bebanyak. 








Selain boleh tebus menebus baju, 8 share juga boleh buat tambah2 duit tabungan hasil share2 iklan di media sosial, pokoknya rajin. Saya suda banyak kali cashout sejak dari 3 tahun yang lepas lagi, kumpul sikit2 boleh bisa jadi banyak.
Tak tahu macam mana nak daftar, klik saja link 8 share kat bawah ni, semuanya percuma. 




Terima Kasih

6 ulasan:

  1. tahniah!! tak pernah tebus lg tshirt..

    BalasPadam
  2. wah ada baju tshirt 8share la

    BalasPadam
  3. wahh tahniah ... dah lama takshare 8share ni

    BalasPadam
  4. aida ada problem nak cash out dgn 8share ni.
    asyik nak kena reactivate akaun :(
    geram !

    BalasPadam
  5. sama kita

    Specials
    Other Rewards
    Cash Out
    Redemption

    Request Date
    Description
    Value
    Status
    08-Apr-2016
    8Share T-Shirt

    BP750
    Completed
    19-Dec-2016
    8Share Exclusive Ang Pow Packets

    BP300
    Completed
    08-Feb-2017
    8Share T-Shirt

    BP750
    Completed
    14-Mar-2017
    8Share T-Shirt

    BP750
    Completed
    27-Oct-2017
    KFC Discount Coupon

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign