Halaman

NOVEL KOMBO MAC 2017

Asha Lya | Februari 20, 2017 | 2Komen | >
AssalamualaikumKOMBO MAC 2017
1.THE EX
SEMENANJUNG : RM22
SABAH&SARAWAK : RM25
2.MAHKAMAH HATI
SEMENANJUNG : RM23
SABAH&SARAWAK : RM6
*HARGA KOMBO SEMENANJUNG (2 BUAH NOVEL MAC 2017) = RM 35
*HARGA KOMBO SABAH SARAWAK (2 BUAH NOVEL MAC 2017) = RM41
Hai, pembaca KN yang setia. Bulan Mac ini, istimewa kami bawakan anda novel-novel yang penuh dengan kisah-kisah cinta yang pasti akan memberi kepuasan kepada anda tatkala membaca novel ini. Rugi jika tidak memiliki kombo ini kerana harga yang lebih jimat menanti anda.
Berita gembira buat semua peminat penulis Rin Ahmad, beliau telah muncul dengan karya bertajuk “The Ex”. Kami pasti semua peminat Rin Ahmad tidak akan kecewa dengan karya beliau. Seorang lagi penulis baharu yang mampu membuka mata anda dengan karya “Mahkamah Hati” iaitu Umie Liza.
Percayalah, kombinasi bulan Mac ini tidak akan mengecewakan semua peminat KN. Yang lagi BESTNYA….kalau nak novel yang ada tandatangan RIN AHMAD & UMIE LIZA, order segera sebab special untuk 300 terawal je tau…cepat order sekarang!!
Jangan lupa dapatkan segera Kombo Mac ini!Pembelian dengan harga kombo yang sangat jimat ini hanya boleh didapati dengan pembelian online bersama KN sahaja. Jadi, dapatkan segera sebelum kehabisan stok. Semoga terhibur dan selamat membaca!
PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA SELURUH MALAYSIA!DAPATKAN SEKARANG!


Terima Kasih

2 ulasan:

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign