Halaman

First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com

Asha Lya | Oktober 15, 2017 | 0Komen | >
Assalamualaikum






Syarat-Syarat untuk menyertai Giveaway ini ialah:-
1) Sila buat post di blog anda, yang bertajuk First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com copy paste banner kat atas nih di blog anda dan linkkan post First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com di post anda.
2. Sila follow blog Ronaldmohoni.Com.
3. Sila komen kedua-dua post ini, iaitu:-

Hadiahnya ialah:-
1. Wang tunai Rm10 untuk 3 pemenang (ditentukan oleh cabutan tiket nombor peserta)
3. Kupon Reload Rm5 untuk 2 pemenang (ditentukan oleh cabutan tiket nombor peserta)
2. Top Refferal Rm10 untuk 1 pemenang (ditentukan oleh sistem statistik blogger.com)


Terima Kasih

Senarai Pemenang Anugerah Planet Muzik 2017, Tahniah Kepada Semua Pemenang!

Asha Lya | Oktober 15, 2017 | 0Komen | >
Assalamualaikum





Anugerah Planet Muzik 2017 (APM 2017) yang menggabungkan artis Malaysia, Singapura dan Indonesia dilangsungkan pada 14 Oktober di MES Theatre, Mediacorp, Singapura, telah pun melabuhkan tirainya pada malam Sabtu.

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang, terutama penyanyi dari Malaysia yang telah memenangi kategori masing-masing.

Dayang Nurfaizah pada APM 2017 telah memenangi dua kategori iaitu, Artis Terbaik Wanita dan Lagu Terbaik Malaysia.

Begitu juga dengan Khai Bahar yang mengungguli dua kategori iaitu, Lagu Paling Popular APM menerusi lagu Bayang dan Artis Paling Popular APM.

Turut memberikan kemenangan kepada Malaysia ialah, Ayda Jebat menerusi kategori Ikon Media Sosial.

Penyanyi lain dari Malaysia yang membawa pulang trofi AMP 2017 ialah Faizal Tahir dan Datuk Siti Nurhaliza dalam kategori Duo/Kumpulan Terbaik menerusi lagu Dirgahayu dan Anuar Zain dalam kategori Artis Terbaik Lelaki.

Berikut merupakan senarai penuh pemenang APM 2017:
 
ARTIS BARU TERBAIK (LELAKI)
1 VIRGOUN - SURAT CINTA UNTUK STARLA
2. HAEL HUSAINI - JAMPI
3 ISMAIL IZZANI - SABAR
4 RICK KARNADI - SAMPAI AKHIR
5 IYAAD - CAHAYA
 
ARTIS BARU TERBAIK (WANITA)
1 GLORIA JESSICA - DIA TAK CINTA KAMU
2 ARA - WARKAH UNTUKKU
3 WANY HASRITA - MENAHAN RINDU
4 ISNINA - BUAYA
5 LEA ISMAIL - LANGKAH BARU
 
DUO/KUMPULAN TERBAIK
1 FAIZAL TAHIR & DATUK SITI NURHALIZA - DIRGAHAYU
2 SHILA AMZAH & ALIF SATAR - SELAMANYA CINTA
3 ISYANA SARASVATI & RAISA - ANGANKU ANGANMU
4 YUNA & SONAONE - PULANG
5 AISYAH AZIZ & HAIKAL ALI - SENYUM SAJA
 
BAND TERBAIK
1 ARMADA - ASAL KAU BAHAGIA
2 BUNKFACE - ORANG KITA
3 JIVVA - MATAHARI
4 HIVI! - PELANGI
5 GOD BLESS - DAMAI
 
KOLABORASI TERBAIK (ARTIS)
1 AFGAN FEAT. SONAONE - X
2 AWI RAFAEL & KAKA - ADA JALANNYA
3 AZIZ HARUN FEAT. ELIZABETH TAN - MAMA
4 CALVIN JEREMY & DAIYAN TRISHA - KITA
5 TAUFIK BATISAH & ADIRA - MEMILIH MENCINTAIMU
 
KOLABORASI TERBAIK (LAGU)
1 TERIMA KASIH - KAKA (ALIF ABDULLAH / ALIF ABDULLAH)
2 TANDA TANYA - AISYAH AZIZ (OMAR K, EZRA KONG & ISHAZEE ISHAK / OMAR K, EZRA KONG & ISHAZEE ISHAK)
3 YAKIN AKU - AYAI & FIRMAN (AWI RAFAEL / PUTRI CAHAYA)
4 AKU SANGGUP - SUFI RASHID (EDRY ABDUL HALIM / EDRY ABDUL HALIM & SUFI RASHID)
5 NAKAL NAKAL NAKAL - AYDA JEBAT (AYDA JEBAT & IRWAN SIMANJUNTAK / AYDA JEBAT & IRWAN SIMANJUNTAK)
 
ARTIS TERBAIK (LELAKI)
1 ANUAR ZAIN - ANDAINYA TAKDIR
2 FAIZAL TAHIR - SEJATI
3 CAKRA KHAN - MENCARI CINTA SEJATI
4 ANJI - DIA
5 TULUS - MONOKROM
 
ARTIS TERBAIK (WANITA)
1 DAYANG NURFAIZAH - LELAKI TERAGUNG
2 ISYANA SARASVATI - MIMPI
3 AISYAH AZIZ - TANDA TANYA
4 RAISA - TENTANG CINTA
 
LAGU TERBAIK (SINGAPURA)
1 SENYUM SAJA - AISYAH AZIZ & HAIKAL ALI
2 BUAYA - ISNINA
3 TERLALU - ARUS FEAT. SOFIA ARISSA
4 SELAMANYA - FARIDZUAN FARIS
5 CAHAYA - IYAAD
 
LAGU TERBAIK (MALAYSIA)
1 LELAKI TERAGUNG - DAYANG NURFAIZAH
2 JAMPI - HAEL HUSAINI
3 DIRGAHAYU - FAIZAL TAHIR & DATUK SITI NURHALIZA
4 SELAMANYA CINTA - SHILA AMZAH & ALIF SATAR
5 ANDAINYA TAKDIR - ANUAR ZAIN
 
LAGU TERBAIK (INDONESIA)
1 ANGANKU ANGANMU - ISYANA SARASVATI & RAISA
2 DIA - ANJI
3 ASAL KAU BAHAGIA - ARMADA
4 MONOKROM - TULUS 
5 SURAT CINTA UNTUK STARLA - VIRGOUN
 
IKON MEDIA SOSIAL
AYDA JEBAT

ARTIS PALING POPULAR (SINGAPURA)
SG6 HANNAH DELISHA
 
LAGU PALING POPULAR (SINGAPURA)
AKU SANGGUP - SUFI RASHID
 
LAGU PALING POPULAR APM
BAYANG - KHAI BAHAR
 
ARTIS PALING POPULAR APM
KHAI BAHAR

ANUGERAH KHAS APM 2017 
ELLA

Sumber: astro gempak

Terima Kasih

TEPUNG BERAS

Asha Lya | Oktober 05, 2017 | 0Komen | >
Assalamualaikum





Selepas ni jangan tersilap beli tepung beras ya...👇👇👇


TEPUNG BERAS

Ada pelbagai jenis tepung beras.. pasti ada yg tak terfikir apa bezanya...bagi kita asal tepung beras semuanya sama
Ada 3 jenis tepung beras yg berlambangkan gajah..tepung beras biasanya asal di perbuatkan dari negara thailand...
Pasti ada yg tak perasaan kan
Hari ni kami akan terangkan apa fungsi tepung beras mengikut lambang gajah yg ada

TEPUNG BERAS CAP 1 GAJAH
*Sangat sesuai untuk mengoreng..seperti buat adunan utk goreng pisang..keledek...keladi..cempedak...adunan gorengan ikan...seperti goreng mamak..goreng berempah...
*tepung ini sangat ranggup
*sesuai untuk buat rempeyek..dan tumpi kacang hijau@dhall

TEPUNG BERAS CAP 3 GAJAH
*sangat sesuai untuk kuih2 tradisional seperti contoh kuih kuci...kuih apam beras eno...dan pelbagai lagi jenis kuih
*ia menghasilkan kuih yg lembut dan berkilat

TEPUNG BERAS CAP 5 GAJAH
*sesuai untuk membuat mee laksa dan pelbagai jenis mee
*sebab ia lebih kental

TEPUNG BERAS CAP TERATAI
*Sangat sesuai membuat rempeyek dan apam.
*kalau buat apam rasa tepung nya kurang
*jika buat rempeyek dan tumpi sangat2 ranggup

Terima Kasih

Giveaway Birthday Tuan Blog Dan Blog Anugerah Terindah

Asha Lya | September 26, 2017 | 0Komen | >
Assalamualaikum


Terasa lamanya tak besiaran di blog, nak kembalikan semangat tu yanb payah sikit. Teringin nak aktif macam dulu2, Insya Allah hope di bagi kekuatan untuk kembali menulis. Sebagai permulaan ni sis join segemen dari rakan blogger sebagai tanda support sahabat blogger ni.




Klik banner



Terima Kasih

10 Sebab Kenapa Setiap Rumah Wajib Ada Tepung Jagung

Asha Lya | September 12, 2017 | 0Komen | >
Assalamualaikum




10 Sebab Kenapa Setiap Rumah Wajib Ada Tepung Jagung. 
    
Tepung jagung tidak sekadar digunakan sebagai bahan makanan tetapi sesuai juga untuk digunakan sebagai bahan pembersihan.

Banyak cara kita boleh gunakan bahan dapur untuk tujuan pembersihan, berikut ialah dengan menggunakan tepung jagung:

1. Taburkan serbuk tepung jagung ke dalam kasut untuk menyerap peluh dan bau yang kurang menyenangkan

2. Kotoran yang terdapat pada material fabrik seperti darah, dakwat dan kesan terbakar seterika dapat dihilangkan dengan menggunakan campuran tepung jagung dan air. Lapisi permukaan kesan kotoran itu sedikit tebal dan biarkan ia mengering. Kemudiannya tanggalkan lapisan tepung jagung.

3. Bersihkan kesan atau sisa air kencing bayi mahupun haiwan dengan melapisi permukaan tersebut dengan sebatian tepung jagung cdan juga air. Biarkan ia mengering dan sental atau gunakan vakum.

4. Semasa anda memberus atau membasuh periuk dan kuali, tambahkan sedikit dengan serbuk tepung jagung untuk mengembalikan kilatan perkakas.

5. Untuk kotoran degil seperti lumpur ataupun kulat gunakan campuran 1 sudu makan tepung jagung, 1 sudu baking soda, 1 sudu jus lemon dan ¼ cawan air. Sapukan ke kawasan tersebut dan biarkan seketika. Bilas seperti biasa.

6. Alternatif untuk menggantikan pelembut fabrik, campurkan 2 sudu tepung jagung dengan ¼ cawan baking soda dan beberapa titis minyak haruman essential mengikut citarasa anda.

7. Jika anda ingin membersihkan atau menggilap perabot kayu, tambahkan sedikit serbuk tepung jagung dan bahan cecair penggilap anda. Ia akan menambahkan kilatan pada permukaan perabot kayu anda.

8. Untuk menyingkirkan kesan minyak yang terpalit pada kertas dinding anda, sapukan sedikit dengan serbuk tepung jagung dan dicampurkan dengan sedikit air. Biarkan ia kering dan sental sehingga hilang.

9. Campurkan serbuk tepung jagung dengan air dan biarkan ia menjadi sebatian yang pekat. Bahan ini boleh dijadikan sebagai ejen skrub yang lembut dan praktikal untuk mencuci bahagian atas hud dapur, hob memasak dan sebagainya.

10. Jika terdapat contengan krayon pada dinding anda, gunakan sebatian yang sama iaitu serbuk tepung jagung yang dicampur dengan air dan sapu pada dinding yang terkena kesan tersebut. Biarkan kering dan lapkan sahaja.

Sumber: http://t.me/cookeatlove123


Terima Kasih

Corat Coret Sukan Sea KL2017

Asha Lya | Ogos 21, 2017 | 0Komen | >
Assalamualaikum





Upacara Pembukaan Sukan Sea ke-29 KL2017 di Stadium Nasional Bukit Jalil berlangsung gilang gemilang malam tadi. Bertaraf dunia, itu komen kebanyakan penonton!

Upacara itu dirasmikan oleh Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong XV, Sultan Muhammad V dan pelbagai persembahan disajikan termasuk nyanyian lagu tema Bangkit Semula oleh Dayang Nurfaizah.

Namun, dalam pada kemeriahan upacara berkenaan ada pelbagai insiden luar kawal dan perkara-perkara menarik di dalam dan luar stadium.

Kami kongsikan sedikit corat-coret sepanjang upacara berkenaan.

1) Penonton mula membanjiri Stadium Nasional Bukit Jalil semenjak pukul 3 petang! Semangat betul semuanya!

2) Di stesen pertukaran laluan Ampang - Sri Petaling, Chan Sow Lin, sebuah gerabak tambahan disediakan pada pukul 6 petang ketika waktu puncak bagi mengurangkan kesesakan.

3) Jangan sangka hari cerah tidak akan hujan! Ya, tepat pukul 7 petang ketika penonton sedang beratur panjang hujan turun dengan lebatnya di sekitar stadium.

4) Disebabkan hujan, ada pihak yang mengambil kesempatan menjual baju hujan 'poncho' sekitar stadium berharga RM5 untuk saiz kecil dan RM10 untuk saiz besar. Harga asal 'poncho' sekitar RM2 hingga RM4 sahaja.

5) Peniaga yang menjual makanan di food truck tidak menang tangan melayan pelanggan yang menderu datang selepas tamatnya upacara pembukaan.

6) Pengarah filem terkenal, Saw Teong Hin bertindak sebagai Pengarah Kreatif bagi persembahan gilang gemilang sewaktu upacara pembukaan KL2017. Patutlah persembahan semuanya best!

7) Kelibat atlet lempar cakera, Irfan Shamsuddin sebagai pembawa obor di upacara pembukaan tidak kelihatan kerana dia menarik diri akibat mengalami kecederaan terseliuh buku lali. Irfan kini dalam proses pemulihan sebelum acaranya bermula pada minggu depan.

8) Disebabkan ramai orang membanjiri stesen LRT Bukit Jalil untuk pulang ke rumah selepas acara tamat, ada yang sanggup berjalan kaki ke stesen berikutnya iaitu stesen LRT Sri Petaling untuk mengelakkan kesesakan.

9) Bagaimanapun, stesen LRT Bukit Jalil terus sesak hingga pukul 1 pagi.

10) Setakat dilaporkan sekurang-kurangnya empat penonton pengsan dalam kejadian berasak-asak menanti giliran masuk ke ruang menunggu gerabak. Tiga daripadanya wanita.

Untuk perkembangan dan informasi mengenai GempakXSeaGames, layari www.gempak.com/seagames2017atau ikuti laman Facebook Astro Gempak dan Instagram @astrogempak.

Teks oleh: Kamaruddin Razal, Amri Hassan
Foto: Twitter KL2017
Sumber: astro gempak

Terima Kasih

Resepi Ayam Goreng Korea / Yangnyeom Chicken .

Asha Lya | Ogos 17, 2017 | 0Komen | >

Assalamualaikum
 





Resepi Ayam Goreng Korea / Yangnyeom Chicken

.
Bahan-bahan:

ayam (ikut suka laa berapa ketul, saya buat popcorn ayam potong kecil2)
tepung pedas cap bestari (tepung ni banyak jenis, ambik yg pedas punya ya, those yg xsuka pedas sgt ambik yg original pun dah okay tp kurang kick la.)
1 sudu kecil black pepper
1 inchi Halia
.
Sos
Cili kisar (agak2 jugak, kalau suka pedas banyakkan)
3 ulas bawang putih
garam
madu (agak2 ja)
gula (agak2 ja)
cuka
sos cili 4 sudu besar
bijan yang diigoreng tanpa minyak (oqang kedah kata sangai)
daun bawang (ni hiasan jaa nampak lagi sedap nak makan)
minyak untuk deep fry

Cara membuatnya:

Perap ayam dengan black pepper dan halia. Kemudian golekkan ayam pada tepung cap bestari dan goreng hingga kuning keemasan. Kemudian buat sos pulak tumbuk bawang putih dan tumis bersama cili kisar tadi hingga garing
kemudian masukkan sos, cuka, madu,gula, garam dan gaul rata jangan campur air supaya kerangupan ayam lebih tahan lama dan tidak berair kemudian masukkan ayam yang digoreng tadi ke dalam sos yang dimasak gaul rata hingga sos menyaluti seluruh ayam yang ada dan tabur bijan dan daun bawang
.
Psstt. Kalau tak jumpa tepung cap bestari nii, boleh buat tepung sendiri. Tapi tepung sendiri kena celup telur dulu. Tepung bestari tak payah guna telur. Terus salut dan goreng shj. (Tepung gandum + tepung beras + soda bikarbonat) Nisbah tepung beras dan tepung gandum 2:1.
.
Dah siap ! Jom Masak 😊
Resepi dri fb..🌹lara hati🌹

Terima Kasih

KEK LAPIS PANDAN COKLAT (KUKUS)

Asha Lya | Ogos 16, 2017 | 0Komen | >
Assalamualaikum







KEK LAPIS PANDAN COKLAT (KUKUS)


BAHAN2


10 Bji telur
1 Tin susu pekat manis
1 Tin seri kaya
1 Gelas gula halus
2 1/2 Gelas tepung gandum
2 Sudu teh baking powder
400gm Mentega
1 Sudu teh browing sugar/perisa coklat
1 Bekas kecil serbuk koko
2 Gelas susu tepung
Pewarna hijau &perisa pandan


CARA2


1.Pukul mentega dan gula hingga kembang
2.kemudian masukkan telur satu persatu.kacau hingga sebati
3.Sesudah itu.masukkn tepung & baking powder.kacau lagi.bila adunan sudah sebati.masukkn pula susu pekat manis.seri kaya &susu tepung.
4.Bahagikan adunan kpd 2 bahagian 
5.Bahagian A)Campurkan dgn serbuk koko & browing sugar @perisa coklat
6.Bahagian B)Campurkan dgn perisa pandan &pewarna hijau
7.Sediakn loyang @bekas.kukus warna coklat dulu kemudian di ikuti dgn warna hijau....ulang proses yg sama hingga habis

**Kukus setiap lapisan dlm masa 5minit.

Terima Kasih

Resepi Kuih Cucur Badak

Asha Lya | Ogos 15, 2017 | 0Komen | >
Assalamualaikum






Bahan-bahan:


400 gm ubi keledek rebus yg dah di lecek
1 cwn tepong gandum
sedikit garam


Cara-caranya:


campur semua bahan dan uli sampai sebati..buat la bulat2 dan leperkan,kemudian  bubuhkan inti...bulatkan semula dan dileperkan sedikit..buat sampai habis...dan bolehlah di goreng...(semasa proses membuat cucur badak ni,sekiranya adunan lembik,ambil sedikit tepung dan sapukan di tangan supaya tidak melekit/melekat)


Bahan-bahan untuk inti:


1/3 biji kelapa parut
1 btg serai
2 sudu besar udang kering
3 tangkai cili kering
sebiji bawang besar
2 ulas bawang putih
sedikit air asam jawa
1 sudu gula
garam secukupnya


Cara-caranya:


Cili kering, bawang besar dan putih, udang kering, serai hendaklah dikisar halus.
Campurkan kelapa dengan bahan kisar, sedikit perahan air asam jawa, gula dan garam secukupnya.
Gaul sebati dan goreng dalam kuali tanpa minyak hingga inti masak.
pastikan inti dimasak sehingga kering/garing.

Sumber resepi Mas Hani

Terima Kasih

TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

Asha Lya | Ogos 11, 2017 | 0Komen | >
Assalamualaikum


Jok uolls sama2 memeriahkan segmen anjuran blogger tengkubutang, boleh klik banner di bawah ye





Klik banner



 GIVEAWAY terbuka kepada semua rakan blogger di Malaysia. GIVEAWAY bermula  pada, 08hb Ogos 2017, iaitu tepat jam 01.20 tengahari sehingga 31hb Ogos 2017 (jam11.59 malam)


Terima Kasih

Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com

Asha Lya | Ogos 11, 2017 | 0Komen | >





Assalamualaikum dan salam sejahtera


Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.
Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :-
  • Follow Blog Sponsor 

  • Like Fanpage 

  • Add To Circle Sponsor 
  • Follow Instagram Sponsor  

  • Follow Twitter Sponsor 
  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI



17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 
 1 September 2017


Sekian , terima kasih





Terima Kasih

Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com

Asha Lya | Ogos 08, 2017 | 0Komen | >


Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com bermula dari saat ini sehingga 11.59 malam 14 Ogos 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 5 pemenang bertuah dicari dan akan menerima RM10 setiap seorang.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 14 Ogos 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2017.

** sila klik pada banner untuk join segmen ini.....
Read more: http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html#ixzz4p9Kc172i
Terima Kasih

CINTA TAHAP DEWA

Asha Lya | Ogos 03, 2017 | 0Komen | >
Assalamualaikum






NOVEL SINGLE AIDILFITRI!!
CINTA TAHAP DEWA – NANA FIQREE
No. ISBN:- 978-967-0874-55-5
Jumlah muka surat:- 600
Harga Runcit:- S/M: RM22, S/S: RM25
Harga Ahli:- S/M: RM18, S/S: RM21
Sinopsis:-
Bila hati sudah suka, semuanya indah saja. Indah pada Jiji, tak seindah mana pada Jack. Macam mana nak indah kalau sudah berkorban jiwa raga, hati Jiji boleh jatuh bergolek-golek pada Danny yang punya pesona tahap dewa.
Orang kata, jangan derhaka dengan mak. Kesannya sampai Jiji jadi hilang jiwa bila Cik Zaiton ‘ronggeng’ yang garangnya macam askar ‘kalah perang’ dijemput Ilahi. “Mak aku dah tak ada… aku dah tak ada sesiapa lagi.” – Jiji.
Kutuklah apa saja. Jack tak peduli. Walau Jill, sepupu yang dah jadi adik tiri berbulu sampai langit ketujuh
sekalipun, hati dia tetap sama. Tak berganjak walau seinci pun. Lisa pula, sepupu terbaik yang Jiji ada tetap setia menunggu Jack walaupun Jack tak pernah pandang dia dengan sebelah mata pun. “Jangan paksa aku memilih. Walau seribu kali pun kau tanya, aku akan tetap pilih dia.” – Lisa.
“Magisnya kuasa cinta. Hari ini tak suka, esok boleh cinta tahap dewa!”

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI!!
Di kesempatan ini team KN nak ucapkan Salam Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin buat semua kesayangan kami. Kami sangat memahami anda, bulan raya ni dah banyak shopping raya kan? Jadi KN keluarkan novel single je untuk Julai nanti. Tak perlu susah-suah fikir pasal bajet lari, tak perlu pening-pening bawa banyak novel balik beraya, beli satu je novel KN untuk bulan Julai ni okay. Bioleh baca kat kampung kan….
Bulan julai ni KN sajikan anda juadah hari raya dari Nana Fiqree. Tajuk Cinta Tahap Dewa pastinya tidak akan membuat anda bosan. Admin sendiri dah baca novel ni tau, memang best sangat! Seriously best..rugi kalau korang tak beli.
Pendek kata, rugi sangat jika tidak Novel Single Aidilfitri ini kerana harga memang tersangatlah jimat. Jadi, dapatkan segera sebelum kehabisan stok. Isikan masa lapang cuti anda nanti dengan novel terbaharu keluaran KN. Semoga terhibur dan selamat membaca!
Pendaftara Ahli adalah percuma!percuma!percuma tau! Cepat-cepat mendaftar ok J
PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA SELURUH MALAYSIA!DAPATKAN SEKARANG!



Terima Kasih

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign