Halaman

Barang Redem

Asha Lya | Februari 23, 2016 | 7Komen | >
Assalamualaikum



Besiaran di pagi Selasa, morning semua.
Kisah barang redem kemarin, da satu market ni dulu aktif Lya belanja kat sana.
Tapi semenjak dah berpindah suda jarang ke sana. 
Kemarin tegerak hati nak ke sana konon nak jalan2 jak. Tapi kan mesti akan terbeli juga satu dua barang juga, memang  tak sah la kan kalau sudah namanya perempuan hihihi. Lya ada member kad ni market, masih simpan walau da jarang guna sebab tak akan expired. 






Cek point kad Lya ehhh masih ada, apa lagi tebusla barang yang mana boleh tebus. Tengokla seperti yang kat atas tu, ok la kan sekurangnya bertambah lagi bekas tempat makanan Lya. Biru plak tu i like it.
Lepas ni nak kumpul point lagi la sebab ada lagi balance point tu.
Ok la jumpa lagi bye



Wassalam


Terima Kasih

7 ulasan:

  1. bestnya. kalau ngam-ngam bajet tak de, memang redem ni berguna pakai kan lya :)

    BalasPadam
  2. shaz pun kalau nak shopping satu tmpat mesti prefer yg boleh kumpul point dan redeem..sbb bila.dpt.barang redeem.ni rasa mcm dpt hadiah kan..he

    BalasPadam
  3. dah lama tak redeem barang ni...hehehehe

    BalasPadam
  4. Wahhhh..Suka..suka..Sy tggu sogo update point jgk ni..nk g redeem...huhu

    BalasPadam
  5. Best bila dapat kumpul point pastu redeem. Sambil berbelanja sambil kumpul point. Hehe

    BalasPadam
  6. syok bile dpt brg redem ni kan

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign