Ubi kayu yang di rebus kemudian di goreng. Sesekali makan macam ni memang sedap. Macam2 resepi boleh di buat dengan menggunakan ubi kayu, boleh buat bingka ubi,kerepek ubi,kuih talam ubi. Kat sini jerebu da makin berkurangan mungkin sebab hujan. Harap2 cuaca baik la macam sediakala.
Al-Fatihah buat mangsa di Tanah Suci yang terlibat kejadian yang tidak di sangka. Semua ini kekuasaan dari Allah S.W.T. Mungkin ada hikmah disebalik kejadian. Walluallam
Wassalam
sedapnya lya..kena pulak dengan kopi panas..lagi la terangkat.
BalasPadamsdapnya..:)
BalasPadamSalam singgah pagi dari nieyl :)
BalasPadamsedapnyaaa...baru last week makan...hihi
sedapnya ubi kayu..
BalasPadambiasanya kami goring jer, memang cepat habiss..
al-fatihah..insan terpilih.. diambil nyawa di Mekah
sedapnya..lama tak makan :)
BalasPadamRahsia Derma Darah Jadikan Kita Lebih Sihat
Salam singgah isnin dik lya...wahh...memang sedap ni ubi kayu di tebus dulu baru di goreng...lepas tu makan cecah dengan sambal...tambah sedap lagi....
BalasPadamsedapnya lya..
BalasPadamMakan cicah kelapa pastu pekena kopi ais pekat.. Pergh layanzzz
BalasPadamsedapnya.. dah lama akak tak makan..
BalasPadamsedapnya.. dah lama akak tak makan..
BalasPadamsedap ni...
BalasPadamFuhh mmg best... tambah sedap makan petang2 dengan secawan teh o... sedap.. :)
BalasPadamSedapnyaaa.. Lg lg makan time hujan + panass.. Uhhhh
BalasPadammy fav ni sis... bestnya.. kalau yg rebus tu makan dengan kelapa parut lagilah.. perhhh
BalasPadamsuka mkn ubi kayu ni tapi x leh mkn byk..nanti angin je perut
BalasPadamsedapnye ubi!
BalasPadamFavvvvvvv <3
BalasPadam