Halaman

Sebahagian Hasil Tempahan Jahitan Zalya D'Hijab

Asha Lya | Ogos 08, 2016 | 13Komen | >
Assalamualaikum



Alhamdulillah sekian lama tak bersiaran akhirnya hari ni
diberi sedikit semangat nak update blog yang suda sekian lama terbengkalai.
Kesibukan yang makin hari makin bertambah yang tak pasti bila ada masanya yang tak sibuk, syukur alhamdulillah rezki dalam bidang jahitan makin melebar dan Zalya D'Hijab makin di kenali. Tapi tak ada la sefemes macam retis gitu.



Antara sebahagian hasil jahitan kerja tangan Zalya D'Hijab.
Banyak yang tak sempat nak ambik pic baju yang dah siap tuanya dah datang ambik. So ini jak yang berkesempatan Lya snap pic.
















Wassalam


Terima Kasih

13 ulasan:

  1. lawanya jubah peach tuu kak lya!!

    BalasPadam
  2. masyuk. alhamdulillah :)
    by the way lya, PG tag kat sini tau :)
    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/08/segmen-join-bloglist-ain-bulan-ogos.html

    BalasPadam
  3. Cantiknyaaa....alhamdulillah..moga murah rezeki sampai bila2 Lya

    BalasPadam
  4. makin maju perniagaan..semoga murah rezeki Alya :)

    BalasPadam
  5. Mcm mcm design lya hasilkn. Tahniah lya.. Moga trus maju jaya hendaknya..

    BalasPadam
  6. Comel2 semua baju di atas.

    Jika sudi dan berkesempatan, jemputlah join GA abam kie n kawan2. Ada 12 buah buku/novel untuk dimenangi. Terima kasih banyak2.

    http://www.zukidin.com/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    BalasPadam
  7. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    lya, jemput join ye kalau berkesempatan.. ^_^

    BalasPadam
  8. seronok tgok akak makin berkembang..alhamdulillah..tak mustahil kan nanti brand akak jadi femes cam retis tuu..hihi

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign