Halaman

SUPER SAVER DECEMBER END (KOMBO DISEMBER 2016)

Asha Lya | November 18, 2016 | 1Komen | >
Assalamualaikum


SUPER SAVER DECEMBER END!!
(KOMBO DISEMBER 2016)
1.ISTERIKU SI KALUT
SEMENANJUNG : RM22
SABAH&SARAWAK : RM25
2.AKU BUKAN CIPAN
SEMENANJUNG : RM20
SABAH&SARAWAK : RM23
Sedar tak sedar sudah sampai penghujung tahun 2016. Super Saver December End ini kami berikan sesuatu yang sangat istimewa untuk semua pembaca. Apa yang istimewa? Cubalah baca AKU BUKAN CIPAN kalau anda berani. Kalau rasa nak gelak bergolek-golek boleh lah langgan AKU BUKAN CIPAN. Pasti anda tak kering gusi. Karya penulis lelaki baharu Harith Hakeem ini sangat berbeza dari yang lain, Tidak rugi anda membelinya!.
Sebuah lagi novel dalam Super Saver December End ini adalah Isteriku Si Kalut karya Arin Arida juga sangat menarik jalan ceritanya. Pendek kata kalau anda membeli KOMBO DECEMBER 2016 ini anda tidak akan rugilah! Kedua-dua novel ini nya pasti membuatkan anda tidak bosan untuk terus menghayati kisah-kisah cinta dari penulis kesayangan anda.
Jangan lupa dapatkan Super Saver December End! Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan set Kombo ini kerana pembelian dengan harga kombo yang sangat jimat ini hanya boleh didapati dengan pembelian online bersama KN sahaja. Jadi, dapatkan segera sebelum kehabisan stok. Semoga terhibur dan selamat membaca!
PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA SELURUH MALAYSIA!DAPATKAN SEKARANG!


Terima Kasih

1 ulasan:

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign