Halaman

SGSHOP “JOM SHOPPING!” CONTEST

Asha Lya | Jun 13, 2017 | 2Komen | >
AssalamualaikumKali ni berpeluang join contest yang di anjurkan oleh blogger Ayue Idris dengan kerjasama SGshop. Rm500 kredit shoopinb bakal dimenangi tiap sorang, banyak tu macam2 boleh beli. Apa lagi jom join sapa taw rezki berpihak kan amin.


Soalan dan Jawapan

Q1: Apakah servis yang SGshop tawarkan?SGshop merupakan satu laman web shopping online antarabangsa dari China ke Malaysia dengan harga yang murah. SGshop ditubuhkan pada bulan Ogos 2011 dan sebuah syarikat tempatan yang berdaftar serta pakar dalam logistik supaya boleh menerima produk yang dikehendaki untuk dibeli dari laman web e-dagang China. Selain itu, pihak SGshop juga bekerjasama dengan pelbagai pihak bank untuk memastikan bahawa proses pembayaran selamat dan cekap.


SGShop menawarkan platform pembelian atas talian untuk laman web e-dagang terkenal dari China, antaranya Taobao.com, tmall.com dan banyak lagi. Ianya pembelian yang sangat mudah menggunakan platform SGShop, hanya perlu mengikuti langkah langkah yang dinyatakan dengan jelas di BUY FOR ME, boleh klik di sini untuk details.

SGShop juga menyediakan perkhidmatan SHIP FOR ME. Sekiranya anda ingin membeli sendiri barangan di laman web contohnya taobao.com, tetapi memerlukan perkhidmatan logistik untuk membawa barangan anda ke Malaysia, anda boleh menggunakan perkhidmatan penghantaran melalui SGShop. Anda hanya perlu mengikuti langkah langkah mudah yang diterangkan di SHIP FOR ME, boleh klik di sini untuk details.

SGShop menawarkan mata ganjaran. 200 points akan diberikan untuk setiap pendaftaran akaun, 50 points diberikan apabila status anda dikemaskini, 20 points akan diberikan untuk setiap review produk yang anda beli dan review haruslah dibuat tidak lebih dari 10 hari daripada penerimaan barangan. Dan mata ganjaran yang terkumpul, boleh ditukarkan kepada nilai ringgit, klik di sini untuk details.

Dengan best shipping guarantee, penghantaran yang boleh dipercayai dan pantas, on-line customer care dan risk-free guarantee, maka anda bolehlah shopping di SGShop tanpa rasa risau. • Q2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia (Letakkan sekali gambar dan link item) dan berikan sebab kenapa anda nak beli item tersebut.

Item pertama

Teratarik dengan tempat gantung baju ni, boleh guna untuk gantung baju2 customer yang suda siap di jahit. Kan saya tukang jahit jadi benda2 macam ni memang sangat perlu. Barua bampak kemas dan teratur gitu. Nak tahu lebih lanjut boleh klik sini.Item kedua

Memandangkan rumah yang saya duduki sekarang ni kekurangan perabot. Maka kita pilih la ini sebab 2 in 1, boleh buat tempat rak kasut dan tempat duduk sekali. Memang nampak menarik sangat. Nak tahu info lebih lanjut boleh klik sini.Item ketiga

Nak tambah koleksi set cadar warna biru tetap menjadi pilihan. Ada banyak koleksi boleh la tukar hari2 hehe. Nak tahu info lebih lanjut boleh klik sini.Sudah jawab Q1 dan Q2 jangan lupa
- letak link entry korang kat blog entry contest cik ayue tu,
- dan sharekan entry anda di FB wall dengan hashtag #AyueIdrisXSGshopMalaysia
- lepas dah buat semua ni, korang jangan lupa pula isikan borang yang cik Ayue dah siapkan, kalau tak isi, penyertaan disqualified tau! ... borang tu korang boleh KLIK DI SINI


Terima kasih


Terima Kasih

2 ulasan:

 1. waa rajin sgt ni lya ikut contest, saya belum ada mood lg nak join contest hahha

  BalasPadam
 2. Good luck dear.

  Shad
  https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

  BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign