Halaman

Berkursus Di Giatmara

Asha Lya | Januari 20, 2015 | 18Komen | >
Assalamualaikum


Tengok pada tajuk pun
dah boleh tahu kan. Di sini la
tempat lya ambik kursus jahit-menjahit
atau lebih sepesifik Fashion and Dressmaking. Selama 6 bulan.





Selain tujuan lya nak tambah ilmu 
jahitan. Isi masa lapang sementara
belum bekerja ni, dapat juga kawan baru kat sini. Wahh gitu :))



Ini la bengkel jahitan
Tunggu basil tugasan pertama.
Tengah on da way.




Wassalam

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. alhamdulillah..lepas ni dah boleh la kan ambil upah jahitan...

    BalasPadam
  2. Seronoknya dapat pergi kursus dalam bidang yang diminati

    BalasPadam
  3. Bestnye dpt g kelas..Lepas ni mesti expert..huhu

    BalasPadam
  4. Wah dapat tempah baju lah raya tok..kiki

    BalasPadam
  5. bestnya...tp macam Dik An ni tak minat jahit haha g kelas pun memang tak nak huhu..

    BalasPadam
  6. seronoknya sapa yang pandai jahit ni > <
    all the best kak lya ^ ^

    BalasPadam
  7. Fiza pun nak pandai pandai menjahit mcm Lya jugak.. tp tak tahu la bile..

    BalasPadam
  8. untung Lya..ada peluang untuk belajar...

    BalasPadam
  9. bestnyer sis..

    BalasPadam
  10. bagus join kursus macam ni..tajamkan bakat..

    BalasPadam
  11. Salam singgah, best dapat belajar menjahit.. belum ada rezeki lagi nak pergi..

    berminat sponsor giveaway? klik sini: http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html , Nak join pun boleh...

    BalasPadam
  12. Wah dah masuk kelas dah Lya...bagus laaa ..semoga lya dpt mencapai apa yg lya hajati..all the best lya..

    BalasPadam
  13. Syukurlah bagus sgt2 berkursus mcm ni... selamat berkursus.. :)

    BalasPadam
  14. selamat berkursus dan semoga dipermudahkan urusan Lya...^_^

    BalasPadam
  15. klau ade peluang..nak jugak masuk kelas menjahit nie..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign