Halaman

Salam Aidilfitri Maaf Zahir & Batin

Asha Lya | Julai 24, 2015 | 22Komen | >
Assalamualaikum




Salam Aidilfitri maaf zahir & batin buat semua rakan blogger yang di kasihi dari Lya dan keluarga. Moga silaturahim kita terjalin erat.



Syawal dah seminggu berlalu, baru Lya berkesempatan nak update blog. Sekian lama menyepi, ehh bukan saja2. Cuma masa kurang mengizinkan. Mana yang follow blog Lya mesti tahu dengan kebizian Lya waktu Ramadan lepas kan kan. 




Masih raya berdua. Insyallah tahun depan beraya bertiga, Amin.






Keluarga Lya sebelah Beaufort.
Abang , kakak Lya.
Semua anak2 saudara Lya. Dah besar2 semua. Tak semua ada ni, sebahagian ja yang balik beraya. Sambutan raya di Beaufort Alhamdulillah semua serba sederhana. 



Ada kesempatan nanti Lya bw. Lama betul tak berkunjung ni. 
Baru nak start enjin hihi.



Wassalam

Terima Kasih

22 ulasan:

  1. selamat hari raya aidilfitri dear :))

    BalasPadam
  2. Selamat Hari Raya Lya... Maaf Zahir dan Batin...

    BalasPadam
  3. Salaam Aidilfitri jugak buat Lya! Maaf zahir batin ye :)

    BalasPadam
  4. Seronok dapat beraya dan ziarah saudara Lya.. Mcm2 share cerita.. Saya dah start keja maka raya pun xde.. Tunggu open house jer.. :-)

    BalasPadam
  5. waa..tahun depan nak raya bertiga dah ^ ^
    selamat hari raya kak lya :D

    BalasPadam
  6. Selamat hari raya...
    Maaf zahir dan batin..

    BalasPadam
  7. salam aidilfitri.. maaf zahir batin.. CT singgah skali skala..
    hehehe..

    BalasPadam
  8. Salam ceria aidilfitri buat Lya & hubby.. salam ceria selalu.. :) :)

    BalasPadam
  9. Baju design batik ke tu Lya..lawa

    BalasPadam
  10. Best dapat beraya bersama keluarga, salam aidilfitri :)

    BalasPadam
  11. Salam singgah sini dik lya....selamat hari raya buat dik lya sekeluarga...maaf zahir dan batin dari akak sekeluarga..

    BalasPadam
  12. Salam Aidilfitri buat Lya dan family

    BalasPadam
  13. salam lebaran Lya..sweet je couple ni

    BalasPadam
  14. raya sebulan kan
    salam aidilfitri buat lya dan keluarga

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign