Halaman

Cabaran

Asha Lya | September 27, 2014 | 25Komen | >
Asalamualaikum
Nak try la buat cabaran ni saja untuk
Suka-suki ada juga pengisian di blog ni.
Lya copy dari blog Pn.ezy halal ya ehehe.
Bila nak start buat arr ermm next week la hahaha...
Kalau Korang nak buat pun boleh juga.
 
 
Selamat berhujung minggu
Wassalam
 

Terima Kasih

25 ulasan:

  1. wahh best tu.. gud luck kak.. :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum dan singgah sabtu dik Lya...menarik...semoga berjaya dik Lya....

    BalasPadam
  3. wow mcm menarik je..
    tapi xmampu den nk bergamboo hari2..
    heheheh mesti lupe nanti
    gud luck dgn cbrn ni lya

    BalasPadam
  4. Salam Sabtu Lya ..wow best tu ..semoga berjaya Lya

    BalasPadam
  5. Boleh buat untuk insta ni. hmm,
    Btw, akak ditag http://sinuhadentist.blogspot.com/2014/09/paris-souvenier-giveaway-by-jindrisska.html

    BalasPadam
  6. macam best je. nak join tapi update blog pon sebulan sekali je.. ahakss..

    BalasPadam
  7. Salam Lya..
    Dulu selalu buat dalam insta..itupun ada terskip..hehe

    Insyallah nak buat kat blog.. sama2 bbuat ya lya hewhew..

    BalasPadam
  8. chaiyok sis...

    BalasPadam
  9. selalu rasa nak buat tapi dulu2 buat cabaran 10 hari pun x tak habis lg smpai skrg.. hehehe.. btw, gud luck lya! :D


    menabung ice age d sini :)

    BalasPadam
  10. Kalau idea tak dak sangat boleh buat cabaran mcmni kan..good2..=D

    BalasPadam
  11. Bagus gak ni. Ana pun dah berape hari tak hapdet blog. Takde idea. Hihi

    BalasPadam
  12. ada juga cabaran lain selain cabaran abg ben yek..apa2 pon..good luck..

    BalasPadam
  13. macam best je...nak wat jugak lah hehe...

    BalasPadam
  14. wahh bestnya lya.. menarik nih.. mcm nak cuba jugak je..hehehe.. tempek gmbar lepas tu hurai2 sikit..senang..:p

    BalasPadam
  15. Tips lengkap ni.. teratur je jadual tu.. :D

    BalasPadam
  16. cm best ja..tmbh entry bg yg mls buat entry mcm sha hahaha..tp yg ni kena up gmbr kan? hihihih

    BalasPadam
  17. Nak join jugak la. Cam best jer...

    BalasPadam
  18. Gudluck.. Moga dpt hbiskn sgla cabaran.. :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign