Halaman

Gohnson 's Oxygen Fresh Gel Lotion

Asha Lya | September 13, 2014 | 13Komen | >
Assalamulaikum


Haluuuu ari ni terlebih rajin sikit
nak up entri. Update apa saja janji blog ni terupdate boleh ka gitu kihkihkih.




Lya ni jenis yang suka cuba pelbagai jenis losyen. Antaranya echaunter, safi, vaselline dan ni gohnson baby ni memang sejak dari zaman baby-baby lagi guna. 


Nampaknya da losyen gohnson body care  baru oxygen fresh gel lotion katanya apa kata Lya Cuba. Wangi seharum dan selembut kulit baby ececehh..Warna biru I like. Suda lama wujud di pasaran ka baru Lya perasan.
Ohmay


Ok la stop celoteh hari ni.


Bye Wassalam



Terima Kasih

13 ulasan:

  1. Ana pulak alergik losyen. Sian, kan. Huhu. Eh kak Lya..psstt..ayat salam tu typo sikit. :D just tegur je.

    BalasPadam
  2. guna jugak..tapi yg warna pink ke peach entah..hehe

    BalasPadam
  3. Qema pon guna johnson juga.. Tapi yang jenis milk rice.. wangi :)

    Jemput singgah my blog darling~

    http://diagonallife.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Kak Lya tak biasa lagi guna yang ni hehehe ./....Update apa saja Lya janji blog tak sunyi kan kan kan ??

    BalasPadam
  5. saya pun suka losyen, belum cuba yang ni.. yang pink suda cuba memang wangi :)

    BalasPadam
  6. suka beli losyen dan bau tapi tak suka pakai ahaha...membazir je kan wuwuw...

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum dik Lya...akak pun pakai losyen Johnson baby....suka bau dia mcm bau baby....hehe

    BalasPadam
  8. salam. ehehe jarang pakai losyen..minyak wangi ja :))

    BalasPadam

  9. dah lama ada kt pstn kan lya

    BalasPadam
  10. akak paling suka yang warna pink..yang lain kureng sikit

    BalasPadam
  11. wangi ni kalau lya pakai confirm mcm baby wanginya hahaha

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign