Halaman

Selalu Tertypo

Asha Lya | September 26, 2014 | 28Komen | >
Asalamualaikum
 
 
Selalukan Lya akalau blogwalking guna Cik Ipad atau hf je
sebab lebih cepat dan pantas tu pun kalau wifi kat opis ni ok.
 
 
Tapi kan hahaha. Selalu je akan tertypo (ayat Lya bila komen-mengomen)
Bila dah tulis ayat panjang berjela tetiba kat tengah-tengah tu
ada plak perkataan yang tertypo adehh nak patah balik  kekadang tak dapat.
Nak tak nak paksa padam dan taip semula. Betul-betul bikin gerigitan (geram).
Hahahah sabar je la..Cth perkataan silap (jadi salai)..:D
 
 
Kesayangan yang selalu menemaniku dikala kesepian ececeh
  Kalau ada komen Lya yang tertypo (perkataan) tu
maaf la ya tak sengaja pun
kekadang Lya nak cepat taip dan tak perasan tetiba dah terpublish komen.
Hihihih..Ok la sekian merapu di petang hari. Lapar nak makan lagi :D
Wassalam

Terima Kasih

28 ulasan:

  1. hehe typo ni rasanya semua org alami kahkahkah

    BalasPadam
  2. Akak pun selalu taypo...hehe....maklumlah guna tab mcm Lya juga..hehe

    BalasPadam
  3. ok dah ad geng typo.. una selalu di bahan ratu typo hehehhe

    BalasPadam
  4. hahaha sama lah kite lya...
    sllu sgt tertypo..
    nak laju je xtgk kiri kanan kan...

    BalasPadam
  5. Biasalah tu. Jgn kata pakai ipad/hp typo. Pakai PC pon typo jugak. Paling ngeri bila nak taip sila. Typo jadi 'sial'. Ngeri sgt hokay.

    BalasPadam
  6. betul tu..akak memang selalu typo kalau nak cepat.lebih lebih lagi kalau pakai tab..emmmm

    BalasPadam
  7. hye..sllu sgt typo
    khaty tag untuk The Versatile Blogger Award (tak reti nak buat link)

    BalasPadam
  8. rilex je kak lya.. anis pon slalu jugak.. huhu

    BalasPadam
  9. Saya kdg2 ada typo gak.. typo itu mesra.. :D

    BalasPadam
  10. sama lah Lya, saya pun kadang2 tersalah taip, biar ja lah.. hihi.. :)

    BalasPadam
  11. hahaha..samolah kita....always typo....tpkalujenis yangpahamoklah...tak paham nangis gak ah nak bg pahamhihi

    BalasPadam
  12. saya pun selalu jadi gitu kalau komen2 atau update blog guna tab atau phone...heheh.lepas ni kena semak balik apa yang di taip..heheh

    BalasPadam
  13. selalu sangat jadi pada kathy typo² ni..hehehehehe..

    BalasPadam
  14. Heheheh selalu jugak bukansekali dua tapi banyak kali dan berkali2 la Lya hahhaa

    BalasPadam
  15. sis mmg x de kesabaran klu guna tablet ni ... lbh selesa guna lappy sbb selalu juga typo .

    BalasPadam
  16. betul...klo guna hp, selalu typo...samala kita...hihi

    BalasPadam
  17. betul...klo guna hp, selalu typo...samala kita...hihi

    BalasPadam
  18. sama!! akak pun selalu jugak jadi mcmni.. =D

    BalasPadam
  19. Tu laa..kekadang perasan jugak typo kak Lya. Hahah xD

    BalasPadam
  20. tula kan kerap typo juga bila guna tab..emm..
    ada ke org taip guna jari kelingking jek ek..hehe

    BalasPadam
  21. typo itu biasa lya...dik an pun selalu typo...

    BalasPadam
  22. Samalah dgn akak selalu typo

    BalasPadam
  23. Selalu jer typo, maklum ler jejari nie sihat ... Huhuhu ...

    BalasPadam
  24. sha pun sllu juga tertypo..sory ya u ols hahaha

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign