Halaman

Kain Perca Jadi Alas Peti Ais

Asha Lya | Jun 16, 2015 | 15Komen | >
Assalamualaikum


Sebenarnya kita rindu sangat dekat blog. Rindu nak bw huhu.
Hari ni kita ikut suami gi outstation lagi di Kota Kinabalu. Alhamduillah perjalanan semalam baik2 aja.




Idea datang spontan bila ada perca2 lebihan kain. Boleh buat alas2 meja, , sarung bantal, alas peti ais pun boleh jadi. Bila da jadi si tukang jahit ni mestila kena kreatif tak gitu mihmih.
Tering nak jadi " Muslimah Fashion Designer " satu hari nanti. Dapat buka butik pun da syukur sangat da sangat. Tak pa Ku tanamkan impian tu. Angan2 akan menjadi kenyataan amin.



Petang ni tengok anak bulan Ramadan.
Dekat ja dengan tempat tinggal sis Lya bersebelahan dengan Tanjung Dumpil Putatan.



Wassalam

Terima Kasih

15 ulasan:

  1. comel..
    buat sarung bantal design tu pun cantek

    BalasPadam
  2. cantik lya..lepas ni boleh upgrade lagi..buat alas yang ada poket tu..

    BalasPadam
  3. kreatifnya... bagus2 satu penjimatan yang baik ni.. boleh buat la lepas ni..

    BalasPadam
  4. lepas ni buat alas mesin basuh pulak Lya..heheh

    BalasPadam
  5. Kreatif nyaaaa... Hehe
    Semoga impian jadi kenyataan yeeee :) Nothing impossible. Eceh Hehehe

    BalasPadam
  6. comelnya dik lya...semoga segala impian dik lya akan tercapai..amin..

    BalasPadam
  7. Teringin jgk nk menjait. Tp mesin blm ada.. Heee

    BalasPadam
  8. comelnyeeeee! buatkan utk saye satu! hihik

    BalasPadam
  9. kalau kreatif mcm2 leh buat Lya

    BalasPadam
  10. Untungnye kreatif klu cikna yg tgn pengkar ni beli je,huhuu

    BalasPadam
  11. tula umah perca ayu kecik2
    kalau nak buat pon tak cukup
    hehehe dok simpan je
    takott nanti buang je

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign