Halaman

Sebahagian Tempahan Baju Raya Pelanggan

Asha Lya | Jun 08, 2016 | 17Komen | >
Assalamualaikum



Holla selamat menjalani ibadah puasa buat semua umat Islam.
On off jak online blog ni maklumla lagi2 sibuk dengan tempahan raya.
Bergelumang dengan kain jakla. Alhamdulillah rezeki tu sentiasa ada, kena selalu besyukur. Barula rezki tu di murahkan insyallah. Sehingga kini ada masih pelanggan yang bertanya masih terima tempahan baju. Bukan tak nak terima tapi Lya buat setakat mana yang termampu jak. Lagipun suda bulan puasa takut tak sempat plak siapkan. Nanti pelanggan busing baju tak siap kan jadi satu hal plak di viralkan hhaha., palis palis jauh.



Ini sebahagian tempahan yang berjaya disiapkan, suda hantar pun dekat empunya baju. 






Kurung moden kain kipas belakang




Dress pleat n kurung tradisional





Kurung peplum kain A cut





Kurung moden kain kipas belakang




Jubah moden n kurung moden



Wassalam



Terima Kasih

17 ulasan:

  1. Pndai lya menjait.. Untung dh pndai mnjait sblm ada ank. Smpat bljar. Kita ni blm smpat lg.

    BalasPadam
  2. cantik2 je bajunya baju raya cust ke?

    BalasPadam
  3. Cantiknya..wah banyak suda tu tempahan masuk.alhamdulillah asha..moga murah rezeki..salam ramadhan dan selamat berpuasa..:)

    BalasPadam
  4. selamat berpuasa.. time ni lah paling sibuk untuk orang yang menjahitkan.. sampai tak menang tangan...

    BalasPadam
  5. alhamdulillah rezeki lya..
    semoga diberi kesihatan yang baik dan dapat terus menjahit dan cari rezeki untuk bantu keluarga..
    menjahit ni untung..boleh design apa yang kita nak pakai kan..

    BalasPadam
  6. wah pandai jahit baju rupanye lya ni..selamat berpuasa lya

    BalasPadam
  7. eh eh, kenapa kenal tu baju?hahaha~

    BalasPadam
  8. Tahniah...Cantik gmbr yg 1st tu..huhu

    BalasPadam
  9. seronoknya pandai menjahit. btw jom join GA Syeeda

    http://syeedasaniey.blogspot.my/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html

    BalasPadam
  10. macam2 fesyen.. bertuah lya tgn kreatif..:D

    BalasPadam
  11. CANTIK N KEMAS jahitan tu

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign