Halaman

CINTA TAHAP DEWA

Asha Lya | Ogos 03, 2017 | 0Komen | >
Assalamualaikum






NOVEL SINGLE AIDILFITRI!!
CINTA TAHAP DEWA – NANA FIQREE
No. ISBN:- 978-967-0874-55-5
Jumlah muka surat:- 600
Harga Runcit:- S/M: RM22, S/S: RM25
Harga Ahli:- S/M: RM18, S/S: RM21
Sinopsis:-
Bila hati sudah suka, semuanya indah saja. Indah pada Jiji, tak seindah mana pada Jack. Macam mana nak indah kalau sudah berkorban jiwa raga, hati Jiji boleh jatuh bergolek-golek pada Danny yang punya pesona tahap dewa.
Orang kata, jangan derhaka dengan mak. Kesannya sampai Jiji jadi hilang jiwa bila Cik Zaiton ‘ronggeng’ yang garangnya macam askar ‘kalah perang’ dijemput Ilahi. “Mak aku dah tak ada… aku dah tak ada sesiapa lagi.” – Jiji.
Kutuklah apa saja. Jack tak peduli. Walau Jill, sepupu yang dah jadi adik tiri berbulu sampai langit ketujuh
sekalipun, hati dia tetap sama. Tak berganjak walau seinci pun. Lisa pula, sepupu terbaik yang Jiji ada tetap setia menunggu Jack walaupun Jack tak pernah pandang dia dengan sebelah mata pun. “Jangan paksa aku memilih. Walau seribu kali pun kau tanya, aku akan tetap pilih dia.” – Lisa.
“Magisnya kuasa cinta. Hari ini tak suka, esok boleh cinta tahap dewa!”

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI!!
Di kesempatan ini team KN nak ucapkan Salam Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin buat semua kesayangan kami. Kami sangat memahami anda, bulan raya ni dah banyak shopping raya kan? Jadi KN keluarkan novel single je untuk Julai nanti. Tak perlu susah-suah fikir pasal bajet lari, tak perlu pening-pening bawa banyak novel balik beraya, beli satu je novel KN untuk bulan Julai ni okay. Bioleh baca kat kampung kan….
Bulan julai ni KN sajikan anda juadah hari raya dari Nana Fiqree. Tajuk Cinta Tahap Dewa pastinya tidak akan membuat anda bosan. Admin sendiri dah baca novel ni tau, memang best sangat! Seriously best..rugi kalau korang tak beli.
Pendek kata, rugi sangat jika tidak Novel Single Aidilfitri ini kerana harga memang tersangatlah jimat. Jadi, dapatkan segera sebelum kehabisan stok. Isikan masa lapang cuti anda nanti dengan novel terbaharu keluaran KN. Semoga terhibur dan selamat membaca!
Pendaftara Ahli adalah percuma!percuma!percuma tau! Cepat-cepat mendaftar ok J
PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA SELURUH MALAYSIA!DAPATKAN SEKARANG!



Terima Kasih

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign