Halaman

Hf Nostalgia

Asha Lya | September 03, 2015 | 11Komen | >
Assalamualaikum



Hiii..morning semua. Ni hah nak tunjuk hf zaman kita kecik2 dulu. Model 3310 ni Lya pernah guna sekitar tahun 2004. Hf pertama Lya, teruja betul bab baru first time ada hf sendiri kan. Klau tak silap  Lya guna simkad celcom sbb waktu tu line celcom ja yang kuat line kat kg.






Ini bukan hf Lya tapi hf orang jual kat kedai di Pekan Beaufort. Uishhh masih mahal lagi tu. Tapi diakui hf Nokia dulu2 memang tahan lasak kan. Sekian



Wassalam

Terima Kasih

11 ulasan:

  1. hp lagend ni.. kalu bawa p kebun sememangnya tak takut pun kena hujan or masuk air.. sebab hp ni mmg tahan lama.. suka hp ni..ada lagi sekarang di sana? masih mahal kan...

    mommylina singgah bw sini dear...

    BalasPadam
  2. Yup. Mmg tahan lasak dan bateri die boleh tahan lama sampai seminggu :D

    BalasPadam
  3. haah.. henpon tahan lama ni.. jatuh pun still ok.

    dulu masa zaman berkasih, duk bergayut kat handphone sampai panas..haha

    BalasPadam
  4. Hanset lama ni..lagi tahan kan..baling kat orang pun tak pecah g...

    BalasPadam
  5. uih,,..masih mahal harga nya..kat sini ada yng harga 100 je..

    BalasPadam
  6. femes dulu kan... sbbnya time tu SMS je org guna.. tgk skrg inbox penuh dgn msj celcom n digi je..hihihihihi

    BalasPadam
  7. Yg ni jugak kak lya pkai dlu lya..hehe mmg legend laaa hp ni..jatuh berkali2 pon masih ok

    BalasPadam
  8. Hehehhe..penah la pakai 3310 ni ha.. hehehee...jauh beza dgn hp skrg yg canggih..ringan semua...teknologi maju sgguh

    BalasPadam
  9. memang nostalgia tu lya.. handphone pertama akak pun 3310 juga.. :)

    BalasPadam
  10. masih di jual dengan harga 200++ mahal tu yg pasti tahan lasak

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign