Halaman

Shopping Kain Ela

Asha Lya | September 01, 2015 | 14Komen | >
Assalamualaikum


Hii..suda masuk bulan September. Uishh cepat betul. Tak lama lagi nak Raya korban pulak. Raya ni Insyallah Lya kat Beaufort. Sekarang ni pun masih stay kat Kampung sebab next week Lya da program kat kk. Malas maw Ulang alik Kk-Kinabatangan. Husband suda balik tinggallah sy di sini huhu. Ehh panjang pulak bermukadimah.





Salah satu kain flanell yang Lya beli di kamdar



Last week pi jenjalan kat 1B. Memang niat maw cari kain ela. Memula pigi jakel dulu, tengok kain2nya. Memang banyak yang cantik2 tapi nengok harganya boleh tercabut jantung hati sekali dibuatnya. Beli jugala tapi cari yang harga berpatutan ja n brkenan di mata.



Sekali pigi ke kamdar plak rambang mata juling dibuatnya. Banyaknya kain, harga pun berpatutan. Tengok pada jenis kainnya. Macam maw borong saja banyak2. Rabak poket dibuatnya. Sebenarnya Lya beli2 ni kain da sebabnya. Untuk apa adalah hhehe.sekian



Wassalam

Terima Kasih

14 ulasan:

  1. Salam Merdeka...
    Selamat Pagi :)
    nieyl suka shopping kain...
    sampaikan,masih ada lagi kain yg x di tempah..huhu..

    BalasPadam
  2. memang kamdar harga a bit ok berbanding jakel.

    BalasPadam
  3. mau buat baju raya qurban kah :)

    BalasPadam
  4. salam singgah sini dik lya...wahh....shopping kain yer...cantik kain yg dik lya beli tu...nak apa tu yer dik lya...hihi

    BalasPadam
  5. hi lya. PG pun sama. kalau masuk jakel ke kamdar ke, memang akan rambang mata. rasa macam nak beli semua kain :)

    BalasPadam
  6. Raya haji ni saya raya kat rumah sendiri je..tak balik kampung pun..duit tiada..mau jimat..heheh

    BalasPadam
  7. sakan ya bershopping.... klau tgk kat dua gudang ni mmg bayak sangat kain2nya... :D

    BalasPadam
  8. Baru ja ahad lepas fiza pergi Kadar 1B, memang da banyak stok kain baru. Lawa2!!! Hihi

    BalasPadam
  9. tak sabar tunggu projek tu..hehe

    BalasPadam
  10. mau buat sarung bantal ke...hehe

    BalasPadam
  11. Wah borong sakan ni Lya..nak buat apa tuuu

    BalasPadam
  12. banyaknya lya borong kain.. nak buat baju ke atau kraf?

    BalasPadam
  13. kalau pandai menjahit tak rugi borong kain ela ni

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign