Halaman

Bercuti Sempat Siapkan Tempahan Baju Kurung Customer

Asha Lya | Mac 17, 2016 | 6Komen | >
Assalamualaikum

Minggu bercuti blog pun suram ikut juga bercuti.
Seminggu dua ni memang Lya berehat n bercuti di Kampung kat Beaufort.
Pun begitu mesin jahit tetap Lya bawa, kononya boleh juga berehat sambil menjahit sikit2. Tak boleh tinggal bab bila dah cuti menjahit mesti akan jadi malas. 
Tempahan raya Lya suda open n dah ada yang tempah, balik Kinabatangan comfom pulun siapkan tempahan baju customer.
Syukur alhamdulillah rezki jahitan sentiasa ada.






Tempahan baju kurung tradisional



I LOVE MY JOB



Wassalam


Terima Kasih

6 ulasan:

  1. Ni namanya gigih cari rezeki walaupun blik bercuti di kampung..hihi..:)

    BalasPadam
  2. haish..kalau dekat dah lama hantar kat lya...

    BalasPadam
  3. Mesti banyak tempahan ni sebab khabarnya tailor ada yang tak ambil tempahan untuk raya

    BalasPadam
  4. cantik kemas hasil jahitan lya..

    BalasPadam
  5. Akak baru nak beli kain minggu ni...dik lya dah kat kinabatangan...nnti akak hantar kain yer...

    BalasPadam
  6. alhamdulillah..murah rezeki lya

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign