Halaman

Pemenang Shawl Zalya D'Hijab Giveaway Anjuran Blogger Cik Akak

Asha Lya | Mac 01, 2016 | 12Komen | >
Assalamualaikum

Tahniah buat blogger Anis Shafika menang shawl n sepasang brooch dari Zalya D'Hijab dari Giveaway anjuran Blogger Cik Akak. Insyallah Lya pos hari ni, hope pemenang suka shawl handmade dari Lya. Maaf atas kekurangan.





Zalya Curve Shawl kaler Apple Green
2 Brooch felt






Kalau ada yang berminat nak try shawl handmade dari Lya boleh je whasapp Lya. Just nak tengok2 je pun boleh kat insta Zalya D'Hijab.



Wassalam


Terima Kasih

12 ulasan:

  1. wah bestnya..........mila pn ad sponsor adiah tp pemenang xde dtg tuntut lagi hehe

    BalasPadam
  2. tahniah..ala..tak menang pulak..kalau tak boleh la mencuba shawl dari lya

    BalasPadam
  3. nak bagitahu..sy tag Lya :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/03/5-things-i-hate-most.html

    BalasPadam
  4. alaa, xjoin pun..
    mest best dpt shawl by lya...

    BalasPadam
  5. Salam singgah sini dik lya....wahh....bestnya menang shawl dari Zalya D'Hijab.....tahniah kepada yang menang...

    BalasPadam
  6. Lya dah boleh buat GA sendiri ni..hadiah nya shawl..mesti ramai yang join..cuba lah.cara ni juga sebahagian dari promosi...Lepas pemenang dapat hadiah dia buat entry..boleh buat testimoni..

    BalasPadam
  7. Tahniah buat pemenang.. :)

    BalasPadam
  8. Salam, akak. Minta maaf lambat buat entri pasal shawl yg akak bagi tu. Memang best gila pakai :D hehe.

    Ni untuk entri tu. -> http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/04/hadiah-dari-asha-lya.html

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign