Halaman

Blog Kesayanganku

Asha Lya | Mac 06, 2016 | 13Komen | >
Assalamualaikum



Masih ada yang mengingati blog Lya.
Maaf la beberapa ari ni memang tak menyempat nak hadap blog apa lagi nak bw ke blog sahabat. Sibuk sesibuknya, rushing siapkan tempahan dari customer. Yala customer harusla di utamakan kan, tak begitu adat berniaga kan. Sebolehnya nak jaga hati customer. Kita ni baru lagi nak memperkenalkan produk n service dari Lya, serba-serbi tu kena di titikberatkan.





Pic tak ada kena mengena dengan entri hhihi, salah satu kesibukannya.




Bekisar pada blog Lya, kesempatan ini Lya minta maaf mana2 yang drop komen, ajak join segmen or ga
tak sempat lagi Lya nak berkunjung balas. Ada kesempatan pasti Lya menyinggah. Salam sayang dari blog Asha Lya.



" Saya sayang blog saya "



Wassalam

Terima Kasih

13 ulasan:

  1. Nda pa ba..kerja dan tempahan perlu diutamakan..bila free nanti baru hadap blog..:)

    BalasPadam
  2. Nda pa ba..kerja dan tempahan perlu diutamakan..bila free nanti baru hadap blog..:)

    BalasPadam
  3. saya sayang blog saya jugak.. hehe

    BalasPadam
  4. cantiknya tengok ada bunga tepi shawl/tudung tu :D nampak kemas akak jahit

    BalasPadam
  5. Takpe lya...
    Tengah murah rezeki dan tempahan ni boleh fokus yang tu dulu..
    Nanti boleh berblog lgi...

    BalasPadam
  6. tak pe..kalau busy tu adalah perkara biasa

    BalasPadam
  7. tahniah lya..bisnes makin maju

    BalasPadam
  8. heheh..mmg patut utamakan y penting lya..berblog sekadar isi msa tluang..

    BalasPadam
  9. takpa..utamkan mana yang penting dulu. p/s sy pun da jarang berblog

    BalasPadam
  10. cantik kaler2nya.. ijau2 pucuk pisang kan tu ?

    BalasPadam
  11. tu bawal ke asha?
    cantik sgt warna nyer. berkenan :)
    biasa la tu. kekadang kerja lain perlu diutamakan, kan?
    anak-anak lagi...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign