Halaman

Kak Kiah Cake House

Asha Lya | Mac 28, 2016 | 12Komen | >
Assalamualaikum



Selamat berhari Isnin.
Ada yang masih ingat kat kita tak, beberapa hari ni Lya agak kurang sihat 
tu yang malasss sangat nak on9 blog.
Alhamdulillah bila suda sihat, macam2 maw di makan.
Hari tu kebetulan singgah ke Papar jadi sempatla pergi ke kedai Kak Kiah Cake House cawangan Papar yang agak femes tu.
Menunya semua comel2, sedap2 macam semua pun maw di beli uhuu.
Nda apa next time kita try yang lain plak.






3 item Lya try share dengan husband, cukup padat
tu yang tak beli banyak. 



Cake Jar perisa Nutella cheese 
Beef Carbonara Rm5.50
Puding Candy Crush Rm4.90 (suda sedut hbs lupa nak snap)



Ok la semua yang Lya beli sedap. Kita bagi ☆☆☆☆ star,
tahniah Kak Kiah mampu tarik pembeli datang ke Kak Kiah Cake House.
Kita sama2 sokong produk tempatan, kalau bukan kita nak sokong sapa lagi kan.





Ig KKCH 


Wassalam

Terima Kasih

12 ulasan:

  1. cantik bekasnya..mmg trend sekarang kn wat produk cecomel cmni!

    BalasPadam
  2. Wana pun teringin mo p sna tp x smpai2 lg..slalu telimpas sbb lupa..huhu..

    BalasPadam
  3. nampak sedap jaa,tp jauhnya di sabahh,,

    BalasPadam
  4. ni mesti mo singgah ni kalau balik beaufort nanti... terima kasih info...

    BalasPadam
  5. Wahh menarik... nampak sedap dan menyelerakan... bestnya... :)

    BalasPadam
  6. Ehem...sihat ada 'isi' ke sis?

    BalasPadam
  7. nampak nyum2 la.. trasa lapar pula

    BalasPadam
  8. Wah.. Nmpk menarik dan sedap...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign