Halaman

Feveret Cakes Kek Cheese Kek n Kek Coklat

Asha Lya | April 27, 2016 | 9Komen | >
Assalamualaikum


Tak taw nak ungkap dengn kata2 betapa nyummynya cakes ni.
Beli kat kedai Kek "Mama Faiz" kat area Kinabatangan ni juga.
Nak membuatnya tu yang malas, padahal boleh jak buat sendiri.
Tapi mungkin tak sesedap yang inila huhu.






Sebekas Rm5, membuatkan kita ketaggih nak beli lagi.
Yuhuuu makan time cuaca panas2 gini memang heaven lagi2 kek tu sejuk.
Auummmm..




Wassalam

Terima Kasih

9 ulasan:

  1. Tengok pun dah terliur, Lya :)

    BalasPadam
  2. Uiksss ..
    Nape petang2 ni entry blogger kek ..
    Terliur akak tengok Asha..
    Sedapnyaaaa..

    BalasPadam
  3. cantiknya yang coklat tu.. tengok pun geram

    BalasPadam
  4. Tengok pun dah terliur..tapi mmg malas nak buat kan!

    BalasPadam
  5. Uishhhh..Menarik betul nmpknya..Moist sgt..huhu

    BalasPadam
  6. nak cheese..coklat tak suka hehe

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign