Halaman

Tempahan Jahitan Minggu Lepas

Asha Lya | Mei 03, 2016 | 4Komen | >
Assalamualaikum



Alhamdulillah syukur kehadrat ilahi atas rezki yang di beri.
Tiada kejayaan tanpa usaha kan, rezki takkan datang bergolek kalau tak berusaha. Walau tempahan jahitan tak adala sampai menggunung2, syukur sentiasa ada tak pernah putus.



Beberapa pasang baju yang sempat di siapkan last week, ada tempahan harian n raya. Kiranya combine la gitu.Tempahan raya ada banyak lagi yang tak hantar walau suda book. Tak apa kita tunggu, kalau memang rezki alhamdulillah.







Jubah adik n kakak





Kurung moden n jubah






Jubah 3 beranak sedondon






Kurung Pahang






Blouse nursing






Kurung tradisional



Suda masuk bulan Mei, cepat plak masa ni mengejar kita.
Update blog pun sekarang da suam2 kuku, rasa macam nak besara tapi tu la sayang. Suda masuk 3 tahun berblog, masih bertahan alhamdulillah.
Thanks korang selalu rajin bertandang ke blog Lya.
We Love u.



Wassalam




Terima Kasih

4 ulasan:

  1. Cantik-cantik baju yang dijahit..

    BalasPadam
  2. Semoga terus dimurahkan rezeki...

    BalasPadam
  3. alhamdulillah..byk tempahan.. mencurah-curah rezeki lya..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign