Halaman

Reward Bulan March

Asha Lya | April 04, 2016 | 11Komen | >
Assalamualaikum



Syukur alhamdulillah masih di beri peluang menulis di blog setelah sekian lama menyepi. Ada yang merindu kat kita tak huhu, ehh sapala nak rindu penulisan kita yang yak seberapa ni kan. Ok la tak maw cakap banyak, direct to point.
Hadiah yang Lya terima bulan lepas, terima kasih banyak yang sudi memberi. Moga sentiasa murah rezki buat kalian semua Amin.






Songket batik Sarawak dari Blogger Eca.
Thank Eca, customer tetap Lya.






Jam beserta wallpapernya dari Blogger Cikla.
Hadiah top komentator kat blog Cikla.
Thanks Cikla, sy suka sangat taw.






Mouse beserta pelapiknya dari Blogger Kak Mia.
Hadiah top komentator 2015.
Thanks Kak Mia, sy suka sangat. Kebetulan mouse Lya pun suda rosak
n dah ada penggantinya.



Ok la kita nak buka kedai dulu. Out dulu, kesempatan nanti Lya terjah blog sahabat. Bye



Wassalam


Terima Kasih

11 ulasan:

  1. Wah..rezeki bulan april..tahniah asha.. :)

    BalasPadam
  2. alhamdulillah... rezeki.... teruskan penulisan....

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah rezeki..Byk tu...huhu

    BalasPadam
  4. macam-macam hadiah dapat..seronok lya

    BalasPadam
  5. waa bestnye dapat hadiah dari kawan blogger ^^

    BalasPadam
  6. Tahniah... Alhamdulillah, rezeki tu.... Keep blogging. Salam perkenalan dear. =)

    BalasPadam
  7. Salam singgah sini dik lya....Alhamdulillah dan tahniah dik....murah rezeki adik....

    BalasPadam
  8. Alhamdullilah.. Lya suka... Btw, bestnya dpt sngket sarawak..

    BalasPadam
  9. alhamdulillah..murah rezeki

    BalasPadam
  10. Untung nya.. banyak hadiah Lya dpt.. tahniah..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign