Halaman

Kunjungan Kali Ke Dua Ke Kak Kiah Cake House Papar

Asha Lya | Mei 24, 2016 | 10Komen | >
Assalamualaikum


Bila balik kampung Lya kat Beaufort, jadi habit singgah ke Kedai Kak Kiah Cake House yang terletak di Papar. Sebab laluan tu menuju ke kampung Lya. 
Ari tu rasa sekali keknya terus jatuh cinta, bukan jak Lya dengan husband sekali terikut sama. Hope Kak Kiah mengekalkan prestasi keknya, sebab memang menepati citarasa Lya yang gemar makan kek berasaskan cheese. Selain kek ada juga jus, puding, cookies n banyak lagila. 






Hasil rembatan puding green tea latte, puding candy crush, rainbow cookies, red velvet cookies, manggo cheese






Hahh ni plak slice kek memang super sedapppp.
Lya bagi ☆☆☆☆☆
Kalau bukan kita nak sokong sapa lagi kan produk make in Sabah.



Syukur alhamdulillah murah rezki Lya dapat merasa makanan yang sesedap ni, bukan selalu dapat nikmati. Moga kita semua di limpahkan rezki olehNya amin.




Wassalam

Terima Kasih

10 ulasan:

  1. Salam singgah sini dik lya...sedapnya...kalau adik pegi lagi akak nak order juga...

    BalasPadam
  2. adeh..terliur.. tapi tengah control makan.. T_T

    BalasPadam
  3. unik tempat simpan puding latte dan candy crush tu. botol kaca kecil ke?

    BalasPadam
  4. amboi...macam-macam kek ada

    BalasPadam
  5. lyaaa..sedapnya.. terliur sangat...

    BalasPadam
  6. sedapnyaaa semua. terliur pulak >,<

    BalasPadam
  7. Terliur! Colourful semua desserts-nya :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign