Halaman

Sambal Ikan Bilis Kering Syamimie

Asha Lya | Mei 14, 2016 | 5Komen | >
Assalamualaikum

Seminggu tak update blog. Betul2 penyakit M menguasai diri.
Ada jak on9, tapi apakan daya malasnya rasa2 macam nak besara jak dari dunia alam maya ni huhu. Ini cerita last week punya, Lya ada order sambal bilis kering blogger Syamimie. Maaf la mimie, kita baru sempat up cerita ni kat blog.
Alhamdulillah barang selamat sampai tanpa ada cacat celanya.




Sebekas Rm15





Makan buras cicah ngam sambal bilis nyum nyum sedap



Rasanya ada lain sikit la dari sambal bilis yang biasa Lya buat. Kita pun nak juga try masakan rakan kita dari Semenanjung. Tak salah support sesama rakan blogger kan. So far rasa sambal mimie memang sedap, bilisnya garing2 ranggup, bahan2 sambalnya pun cukup but yang tak boleh tahan tu pedas sikit la hihi. Tahula lidah Lya ni bukanya tahan makan pedas huhu. Mana2 yang nak try boleh kontek Syamimie. Insyallah pasti di layan.




Wassalam


Terima Kasih

5 ulasan:

  1. woaaaah nampak sedap laah X3

    BalasPadam
  2. itu baru seminggu x update..sis JM sebulan lebih tau...blog walking lagi lah tak huhhu

    BalasPadam
  3. x pernah mkn mcm ni..org sabah je kot mkn mcm ni hiihh

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign