Halaman

Terjebak Dengan Powergold

Asha Lya | Mei 04, 2016 | 9Komen | >
Assalamualaikum



Matlamat n tujuan Lya join jadi ahli Powergold ni pun bab boleh beli emas dengan harga ahli, murah berbanding beli kat kedai emas yang memang boleh tahan mahalnya dengan gst upah pun mahal. 



Niat memang nak kumpul emas sikit2 ala time kesempitan nanti ada juga yang boleh nolong kan. Setakat ni pasang niat nak kumpul goldbar jak, kalau barang kemas perhiasan tu mungkin kurangla bab Lya memang kurang pakai barang kemas. Yang ada pakai ni pun seketul cincin tunang, yang lain simpan buat pekasam hhaha. 







Lya join ahli Solid Gold tu yang dapat free suku dinar emas kat bawah ni






Okla kan walau sekecil ni tapi nilainya besar.
Boleh gadai hhahaha ishh gelak jahat.
Kita bukan gila emas taw, bukan begitu. Ini sekadar untuk simpanan masa depan sahaja. Kumpul sikit2 lama2 boleh labur mihmih.



Wassalam



Terima Kasih

9 ulasan:

  1. simpan sikit2 lama2 banyak la kan. saya pun ahli powergold jugak. hehehe

    BalasPadam
  2. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan?

    BalasPadam
  3. bagus lya..saya pulak suka emas perhiasan tu..tapi pakai gilir2 la..tak le pakai semua macam mami jarum..hahahah

    BalasPadam
  4. lya join power gold ye..teruskan lya..

    BalasPadam
  5. Mcm ramai je dah join emas emas ni.. Kipidap lya..

    BalasPadam
  6. Sy plk terjebak dgn public gold..kiki..Ok la buat simpanan..Kalo ade emergancy ape2..huhu

    BalasPadam
  7. bagus2.. tak rugi simpan emas..

    BalasPadam
  8. xpe..emas x susut nilai.. skarang ramai y simpan dlm bntuk camni.. cuma kna hati2 memilih..tkut tertipu..

    BalasPadam
  9. pernah dgr tp x rasa nak join huhhu

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign