Halaman

Lanun Cafe At Sandakan

Asha Lya | Mac 13, 2017 | 7Komen | >
Assalamualaikum



Sekali-sekala tekak ni kena juga layan western food, ala sebulan sekali bagi reward dekat perut, apa salahnya kan kan hihi . Kali ni layan maknan kat Lanun Cafe yang terletak di Bandar IJM Sandakan. Pertama kali datang sini layananya, makananya agak memuaskan. Harga makanan ada yang murah dan ada yang mahal. 
Bolehla sebulan sekali, kalau tiap hari boleh pokai haha.








Ruangnya agak terhad la, kalau datang time luch comform penuh. Nasib kami datang waktu petang2 jadi kurang sikit pelanggan. Tak la rasa sesak sangat kat dalam tu. 









Minuman yang kami order, nama penuhnya tak ingat la plak. Macam chocolate shake strawberry dan cappucino kalau tak silap la gitu. Minum agak manis yang amat, lepas minum ni kena minum air masak banyak2 ya hehhe.






Saya order chicken blackpaper, husband plak order nasi kapal karam (lupa nak snap picnya). Ok la sedap 👍👍👍👍








Aiskrim avocado perhhh meleleh 😋😋😋😋








Laman ig cafe Lanun Cafe. 



Sekian



Terima Kasih

7 ulasan:

  1. haih terliur lah tengok banyak yang sedap sedap nieyh hakhak. bilalah elsa boleh sampai sabah kan hakhak

    BalasPadam
  2. terliur habis tengok semua gambar makanan tu.

    BalasPadam
  3. Sedapnya. Salam kenal awak. Meh ler lawat blog saya http://cararesepi.blogspot.my/. Jangan lupa tinggalkan komen. Kalau sudi masukkan lah blog saya dalam bloglist awak. Terima kasih.

    BalasPadam
  4. makanan & minuman dia mengancam sungguh..presentation cun
    JanjiKita

    BalasPadam
  5. Nyummy!!! Nasi kapal karam?? Mcm nama menu Sri keningau =D tp mesti bbeza tu kan

    Btw ju tag lya di sni :
    http://www.jun-zie.com/2017/03/the-sunshine-blogger-award-mrs-fuzy.html?m=1

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign