Halaman

Kupon Parking DBKK

Asha Lya | Mei 13, 2015 | 7Komen | >
Assalamualaikum

Minggu ni minggu yang agak sibuk. Esok da gerak ke Kota Belud 
ada program dengan Giatmara.
Lya gerak awal sikit kebetulan suami ada kursus di KK so ikut la sekali.





Sekarang ni kalau nak parking kena ada kupon parking. Kalau tak silap last year berkuatkuasa. Beli sebuku walau jarang di guna untuk keselamatan.






Letak kat dashboard ja supaya boleh
dinampak tukang kira parking.



Wassalam

Terima Kasih

7 ulasan:

  1. pergi jalan2 la ni ye lya..:)

    BalasPadam
  2. kat sini dah lama berkuat kuasa lya..nak kena standby selalu dlam kereta

    BalasPadam
  3. rasa mmg da lame dah kene gune buku ni kan?
    tapi ayu xpernah pon beli
    hehehehe

    BalasPadam
  4. xprnh gune buku parking cam gini.. hehe

    BalasPadam
  5. Hehehe dulu biasa gak guna yang gini ..

    BalasPadam
  6. Mcm kita mmng sntiasa ada. Melaka, johor, n.9. Hihi.. Ipoh je kdng mtk fmly.

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign