Halaman

MR D.I.Y 1B Hypermall

Asha Lya | Mei 21, 2015 | 16Komen | >
Assalamualaikum



Alhamdulillah my Mil da beransur sihat. Terima kasih buat rakan2 yang mendoakn kesihatannya. Lya pun dah kembali Kinabatangan. Kembali rutin seperti biasa.



Ini cerita minggu lepas punya.
Rasanya dah lama betul Lya menjejakkan kaki ke shopping komplex 1B Hypermall yang terletak dekat Sepanggar KK. Kawasannya agak jauh dari pusat Bandar bab tu Lya jarang sekali ke sini. Lya sebenarnya nak mencari kedai Daiso tapi macam tak ada suda wujud. Sekali ni yang ada kedai Mr.DIY. Setahu Lya kat semenanjung ja ada kan, mungkin ni cawangan baru buka kat sini.







Banyak juga barang yang Lya berkenan
tapi tak ada keperluan untuk di beli
takut nanti membazir pulak hhaha.
So ini jak la yang Lya beli. Wallpaper, bekas pasu yang comel harus biru hihi and wallpaper untuk cover tempat masak. Kedai ni ok, kalau kat sini ibarat macam kedai 1stop. Kebanyakkan barang2 untuk rumah.



Wassalam



Terima Kasih

16 ulasan:

  1. Ayu kalau termasuk mr diy. Siapla. Mcm2 rasa nk beli. Mmg one stop.

    BalasPadam
  2. Ayu kalau termasuk mr diy. Siapla. Mcm2 rasa nk beli. Mmg one stop.

    BalasPadam
  3. Dkt Semenanjung mmg dh byk Mr.DIY, Asha...Harga brng not bad..Saya pun slalu jgk membeli dkt sini..Huhu

    BalasPadam
  4. masuk mr.diy, daiso..macam-macam nak beli

    BalasPadam
  5. best sopink kat DIY!
    sume bnde kalo blh nk beli.. haha

    BalasPadam
  6. Wah comel dan kiut miut jer hehe

    BalasPadam
  7. saya pun nak beli wallpaper kat DIY..nak balut peti sejuk..bagi cantik sikit..dah kelam dah warna peti sejuk..heheh

    BalasPadam
  8. saya kalau masuk kedai DIY, rasa macam heaven je perasaan ni.. ada je yang nak beli dan duit pun tak malu-malu nak melayang.. hehehe

    BalasPadam
  9. Lama tak g beli belah kat diy...

    BalasPadam
  10. wah , biru lagi kalernya tu ... cantik .

    BalasPadam
  11. Wahhh....comelnya bekas2 tu dik lya.....akak dah lama tak jejak kaki ke kk...

    BalasPadam
  12. sis pun suka masuk kedai DIY nih...

    BalasPadam
  13. Best laa. Kat tempat saya takde T_T

    BalasPadam
  14. Wlpn murah2, kna jgk bli yng pnting je. X blh main bli, nti x guna bazir pula.

    BalasPadam
  15. ayu suka g diy
    best je kalau masuk
    murah2 je kan
    tapi xsmua tpt sama

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign