Halaman

Jaket Untuk Suami

Asha Lya | Ogos 17, 2015 | 16Komen | >
Assalamualaikum



Selamat pagi isnin semua. Request dari husband nakkan jaket sama macam jaket kerjanya. Gigihla Lya menjait sehelai jaket untuknya. 



Konsep jaket ni lebih kurang macam kemeja juga. Part tangan  n koler tu yang rumit ckit. Bahagian depan Lya ubah guna zip, tak maw guna butang. Tak apa kita Cuba ja.
Buat kemeja boleh mesti jaket boleh hhehe.






Alhamdulillah siap juga. Mana yang terkurang akan Lya cuba perbaiki. Husband nak pakai khamis ni ada interview. Insyallah berkat tangan istri ni moga husband berjaya amin.



Wassalam

Terima Kasih

16 ulasan:

  1. Memang bagus sgt2 bila pandai jahit kan. :) suami Makin syg ni.hihi

    BalasPadam
  2. Wahh....suami dik lya ada jaket baru....untung lah dapat isteri yang pandai menjahit...hihi

    BalasPadam
  3. pandainya lya jahit jaket hehe...untung suami lya :)

    BalasPadam
  4. hebat la Lya.. dah mcm jaket beli kat kedai.. untung suami..

    BalasPadam
  5. untung cik somi dpt istri pandai jahit menjahit

    BalasPadam
  6. sweetnya.. insyaAllah dipermudahkan segala urusan awk dan suami..

    comel jaket ni..
    untung pandai jahit

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum,,,hai2

    saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
    Jemput singgah blog saya
    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    dan ig @nurnasuha96_
    whatsapp : +60196117811

    BalasPadam
  8. Untung encik suami..semoga dia berjaya ye..:)

    BalasPadam
  9. bestnye pandai jahit.. tak yah susah cari tukang jahit dah.. :)

    BalasPadam
  10. untungnya lya
    best betul dapat menjahit baju mcm ni

    BalasPadam
  11. cantik jaket tu.. untung suami Lya ^^

    BalasPadam
  12. Boleh buat bisness jaket ni...baut jenama sendiri Lya.Lepas tu husband jadi model pulak jenama Lya...Mesti akan berjaya

    BalasPadam
  13. sweetnyaa haa.. huntung suamii

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign