Halaman

Lebihan kain Boleh Buat Blaus

Asha Lya | Ogos 10, 2015 | 13Komen | >
Assalamualaikum



Holla selamat berhari isnin semua. Yang start keja isnin tu janganla stres2. Kita faham juga, pernah merasainya suatu ketika dulu. Sebenarnya rindu juga nak keja macam dulu2 huhu.



Inila keja Lya, ada lebihan kain masa buat maxi dress Lya itu hari. Try2 la buat blaus. Buat pola, potong kain, cantum, jahit siappp.



Amacam ok dak.





Sehelai blaus berleher bulat 
Part tangan tu kurang panjang. Lya tokok tambah dengan kain lain yang serupa warna. 






Kat tepi belah kanan Lya letak zip sembunyi. Ok la kan, try2 n error akhirnya menjadi juga hihihi. 
Bye



Wassalam


Terima Kasih

13 ulasan:

  1. Singgah pagi..
    cantikkk...

    BalasPadam
  2. best nye lah kan bila dh pandai jahit dan mesin pon ada kat umah, bila2 masa ikut suka je blh siap baju baru hehehe......sy bila nak pandai jahit baju ni..hahaha

    BalasPadam
  3. cantik ^_^

    jom singgah zianaeunos.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Salam singgah pagi dik lya...wahh...cantiknya...tak sabar akak nak hantar kain kat rumah adik....hihi

    BalasPadam
  5. cantiknya.. untung pandai jahit ni.. nk blouse blh jahit sndiri..
    nk jubah blh jahit jubah.. jeles kite!
    ;D

    BalasPadam
  6. badan kecik, jimat kain...hahahaha :D

    BalasPadam
  7. besnye lya
    ayu ni tah bile boleh jahit baju sndiri ha
    jeles tauu

    BalasPadam
  8. Ok sgt dh nih...try an error pun mnjadi...huhu

    BalasPadam
  9. nie yang jelos nie.. cantik la.. untung la ada bakat menjahit mcm Lya..

    BalasPadam
  10. cantik blouse Lya,terus teringat lebihan kain yg tersimpan..wah dapat idea baru tq ^^

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign