Halaman

Jahitan Baju Kurung Moden Nursing Wuduk Friendly Kain Kembang Beropol

Asha Lya | Oktober 21, 2015 | 7Komen | >
Assalamualaikum

Panjangnya yang tajuk dah itu nama fesyen baju ni kan.
Update pasal jahitan lagi. Almaklumla nie ja bahan yang ada tersimpan kat draff. Nak update cerita terkini, hf langsung x bagi kerjasama nak upload pic pun tak dapat. Ni pun jahitan minggu yang lepas. Simpang kat blog ada juga kenangan waktu jait mnjait ni.









Baju kurung moden nursing wuduk friendly kain kembang beropol. Kain cotton mudah nak bentuk. Dah selamat sampai ke tuannya. Fuhh dapat juga update blog ari ni. Sekian



Wassalam

Terima Kasih

7 ulasan:

  1. Salam singgah petang dik lya...cantik dan kemas jahitan dik lya...

    BalasPadam
  2. wah..bagusnya lya...akak pun tgh cari orang yng pandai jahit utk nursing ni

    BalasPadam
  3. Cantik asha buat..best ada kemahiran mrnjahit ni..macam2 bleh hasilkan..:)

    BalasPadam
  4. baju tu dah okay, tapi tak dapat bayang kalau pakai dengan kain tu..hihihi

    BalasPadam
  5. Nampak kemas jahitan lya.. ;)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign