Halaman

Terima Kasih Memberi Kepercayaan

Asha Lya | Oktober 07, 2015 | 17Komen | >
Assalamualaikum



Alhamdulillah berkat usaha gigih belajar sana sini, gali ilmu jahitan sikit demi sedikit akhirnya membuahkan hasil. Tak rugi kita belajar pelbagai ilmu. 



Kini Lya berjinak2 menghasilkan tudung dengan jenama sendiri. Insyallah dalam proses. Doa2 kan yer kawan2.





Salah seorang customer Lya yang membeli shawl yang Lya jahit sendiri. Dia beli 7 sehelai sekali untuk anak2nya dan dirinya pakai. Pelanggan puas hati Lya pun senang hati. Siap promosi lgi.
Syukur ada juga orang yang memberi kepercayaan pada kemampuan lya. Lya sendiri tak sempat lagi nak buat promosi, insyallah akan datang. Okla bye nak sambung wat keja.



Wassalam

Terima Kasih

17 ulasan:

  1. semoga terus suksess..Amiiin!!

    BalasPadam
  2. best nya lya pandai jahit..kalau dekat boleh hantar baju kat lya..

    BalasPadam
  3. bagusla...boleh buat business

    BalasPadam
  4. Salam singgah petang dik lya...Alhamdulillah dik lya...semoga busines bertambah maju dan sentiasa di murahkan rezeki lagi..

    BalasPadam
  5. alhamdulillah. dapat juga dear belajar menjahit ya. bila pulak akak nak belajar menjahit ni.. dalam hati nak belajar. tapi takle tinggalkan anak-anak lagi. siggah datang ke blog akak dik, salam perkenalan. akak join GA mamalink dan diana rashid =) follow dah!

    http://emmemarinamohamad.blogspot.my/2015/07/stevia-rebaudiana-kebaikkan-kesihatan-tubuh-badan.html#more

    BalasPadam
  6. Salam kenal.. :) Wahhh seronoknya kalau pandai jahit tudung sendiri..selamat maju jaya ye..

    BalasPadam
  7. seronoknya :D
    makin murah rezeki kak lya kan ^ ^

    BalasPadam
  8. amin..moga impian lya tercapai..nanti boleh la beli ngan lya kan..

    BalasPadam
  9. alhamdulillah.. semoga lya terus success.. ;)

    BalasPadam
  10. Buat janagn tak buat..kalau akak jadi Lya pun akak buat benda yang sama..sampai bila takat nak ambik upah jahit baju time raya je.kan??ada kemahiran gunakan sebaiknya..kalau boleh reka design2 yang belum ada dipasaran...jangan lupa juga letak label lya sekali..label tu letak muka akak pun tak pe..akak redha..muahahah

    BalasPadam
  11. wah,.... Dah ad produk sendiri.. Tahniah dan moga terus berkembang dan berjaya.. InshaaAllah..

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah...good luck Asha...

    BalasPadam
  13. alhmdullilah
    semoga terus maju lya

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign