Halaman

CPUV Pertama Dari Mr.Nuffnang

Asha Lya | September 19, 2013 | 14Komen | >
Assalamualaikum

Hari hati gembira tak terkata, yla first time Mr.Nuffnang bagi kita CPUV. 
Syukur alhamdulilah rezeki.
Bukan senang taw nak dapat CPUV nie, blog Lya nie baru pun wujud.
Banyak perkara lagi yang harus di timba.

 
Terima kasih sangat atas jasa baik pihak nufffnang & rakan-rakan blog yang lain 
sudi melawat blog Lya yang tak seberapa nie.Insyallah Lya akan support blog korang juga

 
Mood happy

Wassalam

Terima Kasih

14 ulasan:

  1. Alhamdulillah =) dpt jga ye..thniah2..rezeki

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama2 hehe syukur alhamdulila ;)

      Padam
    2. xckup 3 iklan =) psang la 1 lg tu..

      Padam
  2. tahniah asha.. hehe sama2 la kita dapat kan.. kekeke tahniah... ^__^ saya menabung kat sini ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe trima kasih..ykan rezeki ;)

      Padam
  3. tahniah :) fizi tolong klik juga^^ mana tahu dpt belanja fizi nanti hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih...boleh bah ;) insyallah

      Padam
  4. Assalamualaikum awak. alhamdullilah. murah rezeki awak. blog saya takda nuffnang. Pakai KOMLI :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikumsalam..alhdulilaha akhirnya da juga iklan melekat kan :)

      Padam
  5. tahniah... semoga terus menghasilkan karya yang berkualiti :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah masih dalam mood mengenali blog lagi ni :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Hehe trima kasih :)..ykan rezeki dari rakan2 blog juga nie

      Padam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign