Halaman

KL Zombie punya cerita

Asha Lya | September 09, 2013 | 8Komen | >
Assalamualalikum & Apa Khabar..

Kemarin  mood happy sangat yla My En.Tunang bawa gi jalan2 gi tengok wayang.Lya terkejut tiba2 EnTunang sudah berada d depan umah tanpa pengetahuan Lya.Jauh 2 perjalanan dari Sandakan ke Kota Kinabalu.Apa pun Lya ucapkan terima kasih banyak kat EnTunang susah payah datang dari jauh ;)..

Okla sebenarnya rindu nak tengok wayang t,last tengok pun cerita The smurf kat pawagam.Tunang kita minat ngn zizan..so tgkla crita KL Zombie kat pawagam Crowball Cinemax kat Center Point...mula2 ingatkan cerita nie bikin takut last2 lawak plak.semua org kat dalam pawagam nie riuh..tpi memang bestla cerita nie.Full pawagam biarpun cerita nie sda main 2 minggu yg lepas lagi tpi msh still banyak penonton...tabikla zizan & pengarah crita nie...

 

 Tengok kat Growball Cinemax ja

Kisah ku di hujung minggu Wassalam...
Terima Kasih

8 ulasan:

  1. Kak ina selalu tengok wayang dengan family cerita kartun aje..he he..

    BalasPadam
  2. Cerita atau filem kalau ada Zizan kebanyakannya mesti best..thumbs up!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya sokong hehe..tak bosan da sja lawak zizan ;)

      Padam
  3. berbulan tak tgk wayang.. last pun tgk wayang cite kartun ngan anak.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sesekali layan juga crita kartun :)

      Padam
  4. he3..mcm best je =) teringin juga nk tgok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya best crita nie..byk part yg buat or gelak

      Padam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign