Halaman

Misi Dalam Perancangan

Asha Lya | September 23, 2013 | 10Komen | >
Assalamualaikum semua rakan bloger...

Hajat dihati teringin nak buat GA or segmen
tapi masih dalam perancangan lagi.
Tapi bila fikir-fikir ada juga ka bloger nak join segmen kita nie.
Blog pun masih dalam proses pembelajaran lagi.
tapi semangat dan keinginan tu tetap ada.

Insyallah mungkin dalam bulan 10 nie
Lya tetap akan buat juga segmen,sekarang tengah
dalam proses cari hadiah2 yang menarik dulu & buat persiapan.
So stay tune.

P/s Harap ada yang support segmen first Lya nie

Wassalam

Terima Kasih

10 ulasan:

  1. buat ajer dulu pasti ada yang nak join tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. yke insyallah masih dalam proses..trima kasih support ;)

      Padam
  2. Asya..kalau nak buat GA atau segmen inform kak ina ye...nanti kak ina sponsor 1 hadiah, inshaAllah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok kak ina..trima kasih atas keprihatinan akak ;)
      kalau sda cmfrm t asha email kat akak ye

      Padam
  3. InsyaAllah wanie akan support dengan menyertai segmen tersebut..nanti kalau jadi in form ye..:)

    BalasPadam
  4. x sabar nak join la...yeah...
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    BalasPadam
  5. kenapa xdenya?? =) dlu ramai je blogger bru yg buat..kejap je naik follower diorang..pasti akan ada yg support..nk2 kalau syarat senang..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign