Halaman

Stail Kotak Komen

Asha Lya | September 24, 2013 | 14Komen | >
Assalamualaikum...

Semalam lagi Lya perasan komen kat blog tu,
ingatkan saja2.Rupanya memang betul.
Kotak komen sudah bertukar wajah baru
 Lebih memudahkan pengguna hehe...Thank's blog


Terima Kasih

14 ulasan:

  1. ok la walaupun dah nak macam tema komen G+..msih mesra pgguna =)

    BalasPadam
  2. hooo.. yeke? teman pun baru perasan kap ni tadi.. mula2 ingatkan pasal setting computer ni dia jadi x betui.. rupa2nya memang dah berubah yea.. baru tauu.. memang senang kan!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe yap tul tu lebih mudah & senang nak komen

      Padam
  3. ye perasan juga hari ni, kotak komen dah berwajah baru...

    BalasPadam
  4. testing 1 2 3 kotak komen bau kedai ni :) sangat mudah!

    BalasPadam
  5. saya suka kotak komen yang baru ni..simple dan ringkas :)

    BalasPadam
  6. cik akak pun semalam baru perasan dear :)


    klik iklan sekali :)

    BalasPadam
  7. rasanya stail kotak baru ni lagi ok kot

    BalasPadam
  8. btuil..
    simple jer kotak komen yang br nie,
    kne smangat jugak ler nk komen pasni :)

    BalasPadam
  9. owh...utk semua ek..sy pun tak perasan..igtkan sebab tuan blog set up macam tu...hehehe

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign