Halaman

Angkut Sekali Mesin Jahit

Asha Lya | November 16, 2015 | 12Komen | >
Assalamualaikum



Hari ni besiaran di kampung halaman. Semalam selamat tiba di kg, memang beberapa bulan ni husband Lya sibuk dengan kursus d kk. Lya pun ikut la sekali balik kg. Takkan nak tinggal sebatang kara di Kinabatangan, memang tak meraung la nanti hahaha.






Angkut sekali mesin jahit portable ni. Tempahan orang kena siapkan. Kerja tetap kerja hhehe. Di mana2 pun boleh cari rezki kan. Bila dah rezki baby insyallah, tetap angkut juga semua mihmih. Kena suru husband beli keta baru gayanya macam ni :))..



Wassalam

Terima Kasih

12 ulasan:

  1. mintak je kete baru 2 bijik bahh., harhar2 saperlar tak sayang bini tapi ada mak kann., kannns

    BalasPadam
  2. sama la... saya kalau nak jahit apa2 kat kampong, mesti angkut si comel "mesin jahit" tu sekali.
    sampai ke Terengganu la jawabnya.. huhuhu

    BalasPadam
  3. sebab dia portable senang nak angkut kan.. boleh jugak buat2 kerja =)

    BalasPadam
  4. ehem....dah ada ke ni..hehehe...senang kan kalau portable ni..boleh angkut ke mana-mana

    BalasPadam
  5. zaman makin senang..
    teringat plak mesin jahit yang besar tue.
    huiiihh..
    jenuh jugak tu nak angkut kalau asyik pindah.

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah...Rezeki baby tu Asha dpt mnjahit...Baby suh kumpul duit utk dia nnt..huhu

    BalasPadam
  7. Mesin jahit kecik je tu..hahaha
    Kalau yang mesin ibu cik akak guna...gnelah nak angkut..hahaha

    BalasPadam
  8. Mesin portable mudah nak angkut.

    BalasPadam
  9. Comelnya mesin jahit dik lya ni....senang nak bawah ke sana sini....

    BalasPadam
  10. kalau portable senang..leh bawak je ke mana2

    BalasPadam
  11. Best ada mesin blh angkut ni sng. Kt mna2 pn blh mnjait..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign