Halaman

Geng Mengaji

Asha Lya | November 13, 2015 | 12Komen | >
Assalamualaikum



Aktiviti hujung minggu para2 isteri solehah amin. Semua wanita nak jadi seorang wanita yang solehah untuk ibubapa suami kan. Mudahan kita semua tergolong di kalangan itu insyallah amin.

Alhamdulillah dah masuk 2 bulan Lya sertai Akademi Tahsin Al-Quran ni 
dekat kawasan perumahan Lya. Syukur ke hadrat Ilahi kerana masih di beri peluang menimba ilmu.
Walaupun Lya dah khatam Al-Quran tapi tak salah masih nak belajar kan, menuntut ilmu 
tu kan dapat pahala insyallah mudahan mendapat keberkatan dariNya Amin.





Geng mengaji semuanya baik2
Nie sempat selfie masa majlis kesyukuran n doa selamat malam selasa baru2 nie. Nanti up entri lain.
Ustaz ustazah yang mengajar pun semuanya baik2. Ini kelas mengaji pada malam Jumaat n Sabtu. Isnin,selasa,rabu n khamis pun ada.
Ok sekian.



Wassalam


Terima Kasih

12 ulasan:

  1. Kadang2 kita yg dah khatam berkali2 pun tak lari daripad tajwid kan..fida pun kadang2 ada salah gak..

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..
    semoga dipermudahkan urusan menimba ilmu untuk kita semua...

    BalasPadam
  3. Salam singgah sini dik lya..Alhamdulillah dik lya semoga kita semua tergolong dalam kalangan orang² yang beriman dan dalam keberkataan dariNya.

    BalasPadam
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  5. Cik akak pun nak ngaji juga..
    Kalau dekat boleh geng ngan dik lya

    BalasPadam
  6. Seronoknya smpat join klas mengaji lya..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign