Halaman

Sambal Ikan Billis Lya

Asha Lya | November 25, 2015 | 14Komen | >
Assalamualaikum


Hari tu baca kat blog Syamimie pasal resepi ikan bilis kering. Teringin plak nak buat sambil bilis ni. Makan dengan nasi panas memang sedap. Tapi Lya makan begitu jak buat kudapan hihi.






Sambal ikan bilis kering Lya. Cuma tak ada tempe goreng. Malas nak beli ke pasar. Makan dengan bread pun sedap. Nyum nyum




Wassalam

Terima Kasih

14 ulasan:

  1. Sedapnyaaaaa .. terus rasa lapar .. huarggghhh ..
    http://kimchaa.blogspot.my

    BalasPadam
  2. sedap tu lya.. kak aiza suka sambal bilis kering.. ;)

    BalasPadam
  3. sedapnya makan dgn nasi panas2 ni
    yum2 :)

    JOM JOIN GA LIKE DAN MEMANG PS IKEA PERLIS :)
    http://ekinrazallibisnes.blogspot.my/2015/11/like-dan-menang-hadiah-misteri-rm1000.html

    BalasPadam
  4. Amboi..esok cik akak nak buay jugalah lah..hihi,.ikan biois dah ada....tinggal nak buat je lagi

    BalasPadam
  5. Salam singgah sini dik lya...sedapnya sambal ikan bilis...suka makan juga dengan nasi panas²...

    BalasPadam
  6. makan dengan nasi panas sedap, makan dengan roti pun sedap.. semua sedap.. ngeee

    BalasPadam
  7. nyumnyum...buat lempeng dah elok tu cecah ngan sambal ikin bilis

    BalasPadam
  8. lyaaaaaaaa.....
    sedap nya sambal bilis kering..
    makan dengan nasi putih kosong pun dah sedap sangat dah...menambah2..

    BalasPadam
  9. sedap ni mkn ngan nasi panas2

    BalasPadam
  10. kat ofis Sally ni tgh demam sambal hitam...hari2 kot dorang makan..hahaha

    BalasPadam
  11. sedap mkn dgn nasi panas!!

    nyummy nyummy

    BalasPadam
  12. pembuka selera ni..ratah sajer pon sodapp ni

    BalasPadam
  13. Terliur tengok sambal ikan bilis Lya ni. Akak suka makan dgn roti :)

    BalasPadam
  14. hihi.. ratah gitu pun sedap kan lya.. :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign