Halaman

Packing Barang - Pindah Rumah

Asha Lya | November 11, 2015 | 12Komen | >
Assalamualaikum

Kesibukan beberapa hari ni nak update blog pun dah down cian apa lagi nak bw tak myempat. Balik ja dari kk ahad tu terus sibuk. 



Lya packing barang bakal pindah wat sementara waktu. Kuartes yang kitaorang duduk ni bakal di baikpulih. Memakan masa 4 or 5 bulan juga lamanya nak siap. Maklumla kuartes da uzur, kerosakkan sana sini.



Gambar Google



Rumah sewa yang kitaorang duduk nanti di tanggung oleh company tempat husband keja. Syukurla juga kalau tak mawnya sewa rumah kat sini ni mahal. Maaf mana2 blog yang tak trsinggah lagi. Da kelapangan pasti Lya singgah.



Wassalam

Terima Kasih

12 ulasan:

  1. wah!lama jugak tu yea....
    semoga dipermudahkan urusan pindah memindah nie :)

    BalasPadam
  2. Nasib baik pihak company tanggung bayaran bulanan kan...semoga kuartes baru siap nanti..sedap mata lya dan suami

    BalasPadam
  3. wssalam lya. wa amboi. tup tup pindah rumah kan. ;) PG baru je masuk rumah sewa. thank god lya dapat rumah yang bukan kena bayar sendiri :) save bajet kan lya :D

    BalasPadam
  4. Semoga dipermudahkan urusan dik lya...

    BalasPadam
  5. wahh bestnyer pindah umah sewa ., ;p

    BalasPadam
  6. Salam singgah sini dik lya...bila nak pindah dik lya...ada masa boleh akak pergi tolong² mana yang patut...

    BalasPadam
  7. kuarters saye bru siap renovate..
    tp xdela smpai kene pindah..

    letih jgk main pndah2 ni kan..

    BalasPadam
  8. Selamat memasuki rumah sewa! Jangan lupa kongsi cerita tentang surrounding baru akak. :)

    BalasPadam
  9. Semoga segala urusan berjalan lancar.. Leceh juga urusan pindah rumah ni..

    BalasPadam
  10. Alololo, pelan-pelan ye kak lya

    BalasPadam
  11. Bab pindah randah ni la x lalu nk mengemas brng kn..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign